Sekatsu Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 298 Çözümler 1 12 Kasım 2024 #451 SterN0 dedi: Ne kadar sürede geldi? Benim Temu çöktü bağlantı yok falan yazıyor tıkladığım her ürün için tükendi falan yazıyor kafayı yedi. Başına gelen var mı böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Aynı bende de. Telefonda sıkıntı yok ama.
SterN0 dedi: Ne kadar sürede geldi? Benim Temu çöktü bağlantı yok falan yazıyor tıkladığım her ürün için tükendi falan yazıyor kafayı yedi. Başına gelen var mı böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Aynı bende de. Telefonda sıkıntı yok ama.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.563 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #452 SterN0 dedi: Ne kadar sürede geldi? Benim Temu çöktü bağlantı yok falan yazıyor tıkladığım her ürün için tükendi falan yazıyor kafayı yedi. Başına gelen var mı böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Hocam gece 3 de 4 kişi çıldırıyorduk eğer yapmadıysanız bence zorlamayın ortalama bana 6 7 saate geldi. Sekatsu dedi: Ne kadar sürdü gelmesi? Bana da 111 TL yükleriz dediler. Saatlerdir bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 6 7 saat sonra geldi hocam.
SterN0 dedi: Ne kadar sürede geldi? Benim Temu çöktü bağlantı yok falan yazıyor tıkladığım her ürün için tükendi falan yazıyor kafayı yedi. Başına gelen var mı böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Hocam gece 3 de 4 kişi çıldırıyorduk eğer yapmadıysanız bence zorlamayın ortalama bana 6 7 saate geldi. Sekatsu dedi: Ne kadar sürdü gelmesi? Bana da 111 TL yükleriz dediler. Saatlerdir bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 6 7 saat sonra geldi hocam.
Sekatsu Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 298 Çözümler 1 12 Kasım 2024 #453 efebatiin dedi: Hocam gece 3 de 4 kişi çıldırıyorduk eğer yapmadıysanız bence zorlamayın ortalama bana 6 7 saate geldi. 6 7 saat sonra geldi hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım sürüyor yani baya.
efebatiin dedi: Hocam gece 3 de 4 kişi çıldırıyorduk eğer yapmadıysanız bence zorlamayın ortalama bana 6 7 saate geldi. 6 7 saat sonra geldi hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım sürüyor yani baya.
SterN0 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #454 efebatiin dedi: Hocam gece 3 de 4 kişi çıldırıyorduk eğer yapmadıysanız bence zorlamayın ortalama bana 6 7 saate geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam 110 TL'lik krediyi kabul ettim ben zaten. Ama ondan sonra nedense böyle bir problem başıma geldi. Bildirim olarak geliyormuş sanırım kredi
efebatiin dedi: Hocam gece 3 de 4 kişi çıldırıyorduk eğer yapmadıysanız bence zorlamayın ortalama bana 6 7 saate geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam 110 TL'lik krediyi kabul ettim ben zaten. Ama ondan sonra nedense böyle bir problem başıma geldi. Bildirim olarak geliyormuş sanırım kredi
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.563 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #455 SterN0 dedi: Hocam 110 TL'lik krediyi kabul ettim ben zaten. Ama ondan sonra nedense böyle bir problem başıma geldi. Bildirim olarak geliyormuş sanırım kredi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben gece 4 de istedim sabah uyandığımda gelmişti pek bilmiyorum
SterN0 dedi: Hocam 110 TL'lik krediyi kabul ettim ben zaten. Ama ondan sonra nedense böyle bir problem başıma geldi. Bildirim olarak geliyormuş sanırım kredi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben gece 4 de istedim sabah uyandığımda gelmişti pek bilmiyorum
SterN0 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #456 efebatiin dedi: Hocam ben gece 4 de istedim sabah uyandığımda gelmişti pek bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
efebatiin dedi: Hocam ben gece 4 de istedim sabah uyandığımda gelmişti pek bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #457 efebatiin dedi: 6 7 saat sonra geldi hocam. Genişletmek için tıkla... Herkese farklı galiba, bana 15 dakikada gelmişti.
efebatiin dedi: 6 7 saat sonra geldi hocam. Genişletmek için tıkla... Herkese farklı galiba, bana 15 dakikada gelmişti.
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.329 Makaleler 2 12 Kasım 2024 #458 SterN0 dedi: Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende de o sorun var yan hesapta telde sorun olmuyor ama.
SterN0 dedi: Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende de o sorun var yan hesapta telde sorun olmuyor ama.
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.052 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #459 bdxmrz dedi: Herkese farklı galiba, bana 15 dakikada gelmişti. Genişletmek için tıkla... Kredi nasıl alınıyor hocam?
bdxmrz dedi: Herkese farklı galiba, bana 15 dakikada gelmişti. Genişletmek için tıkla... Kredi nasıl alınıyor hocam?
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #460 Salih7158 dedi: Kredi nasıl alınıyor hocam? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini zorbalıyorsunuz, cidden komiklik olsun diye falan değil. Resmen adamı zorbalıyorsunuz tehdit ediyorsunuz, çoğu kişi öyle aldı ama ben nazik dille aldım.
Salih7158 dedi: Kredi nasıl alınıyor hocam? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini zorbalıyorsunuz, cidden komiklik olsun diye falan değil. Resmen adamı zorbalıyorsunuz tehdit ediyorsunuz, çoğu kişi öyle aldı ama ben nazik dille aldım.