Aula F75 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
1000TL
Yazılımı biraz problemli. Eğer fiyat için soruyorsanız tabiki evet. Ama fiyat önemli değilse Ajazz Ak820 Pro daha iyi olabilir

Temu'dan alırsan desteğe mesaj at ben daha önce hiç buradan alışveriş yapmadım, bana bir kupon tanımlayabilir misiniz de. 110 kredi veriyorlar sen sipariş verirken 110 TL daha ucuza geliyor. Bir de klavyeyi inceleyin sepete ekleyin ama satın almayın. Daha sonra arama yerine "Free Rewards" yazıp klavyeyi açılan yerden satın alırsanız size klavyenin fiyatının %30'u ya da %40'ı kadar daha sonra kullanabileceğiniz bir kredi veriyor. Bunu yapabilirsin benim bir konuma başka bir kullanıcı yazmıştı.

Temu'dan alırsan desteğe mesaj at ben daha önce hiç buradan alışveriş yapmadım, bana bir kupon tanımlayabilir misiniz de. 110 kredi veriyorlar sen sipariş verirken 110 TL daha ucuza geliyor. Bir de klavyeyi inceleyin sepete ekleyin ama satın almayın. Daha sonra arama yerine "Free Rewards" yazıp klavyeyi açılan yerden satın alırsanız size klavyenin fiyatının %30'u ya da %40'ı kadar daha sonra kullanabileceğiniz bir kredi veriyor. Bunu yapabilirsin benim bir konuma başka bir kullanıcı yazmıştı.

%20 indirim kuponu alabildim ama 110 kredi vermediler maalesef.

Hayir alinmaz, eger alinabilir bir klavye olsaydi tonla konu acilir, tonla alınır mı? Sorusu cikardi. Boyle bir şey olmadigi icin alinmaz.

Alınmaz değil de fiyatına göre alınır ama Ajazz daha iyi bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani şahsen siyah modelini alırdım. Beyazın sesini bazı yerlerde duydum fakat siyahın sesi daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı