Aula F75 alınır mı? Alırsam Temu'dan almayı düşünüyorum ama Temu Çin markası olduğu için pek almak istemiyorum doğu türkistan zulümü yüzünden Aula F75 yerine başka alternatif klavyeler varsa yazabilirsiniz bütçem 1000 TL ürün linki: Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Bu arada 670 TL'yi geçin çünkü temu bu ürünü göndermiyecek diye bu uyarı çıkıyor Çıkmayan varsa ona göre dikkat etsin 670'i geçin mutlaka sonra elinize ulaşmaz uğraşıp durursunuz.
beyler bu klavyeyi aldım da kullanan birisi söyleyebilir mi "et" harfini nasıl yazıyoruz. Büyüktür küçüktür harfi de atamıyorum. Alt+ q yapıyorum olmuyor. Yazılımına girip bir harfi altgr harfi ile değiştirip onunla Q yapıyorum gene olmuyor. Vallahi canımı sıkmaya başladı.
Bu klavyeyi aldım da kullanan birisi söyleyebilir mi "et" harfini nasıl yazıyoruz. Büyüktür küçüktür harfi de atamıyorum. Alt+ Q yapıyorum olmuyor. Yazılımına girip bir harfi Alt Gr harfi ile değiştirip onunla Q yapıyorum gene olmuyor. Vallahi canımı sıkmaya başladı.
beyler bu klavyeyi aldım da kullanan birisi söyleyebilir mi "et" harfini nasıl yazıyoruz. Büyüktür küçüktür harfi de atamıyorum. Alt+ q yapıyorum olmuyor. Yazılımına girip bir harfi altgr harfi ile değiştirip onunla Q yapıyorum gene olmuyor. Vallahi canımı sıkmaya başladı.