Aula F75 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
1000TL

575 TL'ye belanızı mı istiyorsunuz hocam bedava resmen. Şaka bir yana bulabileceğiniz en iyi F/P klavye bence güzel bayağı ben de kullanıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
575 TL'ye belanızı mı istiyorsunuz hocam bedava resmen şaka bir yana bulabileceğiniz en iyi F/P klavye bence güzel bayağı bende kullanıyorum

İlk defa Bluetooth'lu bir klavye alacağımda gecikme sıkıntısı oluyor mu CS gibi oyunlar oynayacağım için bu konuda sıkıntı olur mu bilmiyorum.

İlk defa Bluetooth'lu bir klavye alacağımda gecikme sıkıntısı oluyor mu CS gibi oyunlar oynayacağım için bu konuda sıkıntı olur mu bilmiyorum.

Bu indirim ne zaman bitecek bu arada bilgisi olan var mı?

Bu arada 670 TL'yi geçin çünkü temu bu ürünü göndermiyecek diye bu uyarı çıkıyor Çıkmayan varsa ona göre dikkat etsin 670'i geçin mutlaka sonra elinize ulaşmaz uğraşıp durursunuz.

beyler bu klavyeyi aldım da kullanan birisi söyleyebilir mi "et" harfini nasıl yazıyoruz. Büyüktür küçüktür harfi de atamıyorum. Alt+ q yapıyorum olmuyor. Yazılımına girip bir harfi altgr harfi ile değiştirip onunla Q yapıyorum gene olmuyor. Vallahi canımı sıkmaya başladı.

Windows klavye ayarlarına girip Türkçe Q klavyeyi seç normal klavyede @ harfi neredeyse o klavyede de oraya basıcan Alt Gr yapıp.

CTRL ALT Q yapacaksın.

Bildiğim kadarıyla CTRL ALT = Alt Gr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…