Arkadaşlar böyle bir şey gördüm ilk defa ne olduğu bilen var mı? Alınır mı? TRT'de ilk mi?
Mizah ve Eğlence Kategorisine açmış arkadaş. Onu farkettim ben.İlk defa mı? Tüm sosyal bunu konuşuyor, birazdan bak ne mesajlar gelecek.
Mizah ve eğlence kategorisine açmış arkadaş. Onu fark ettim ben.
Bu varken alınmaz.
![]()
TURBOX TR-MK10PD Pudding Tuşlu Bilek Destekli Blue Switch Rgb Beyaz Mekanik Klavye - Fiyatı, Yorumları
TURBOX TR-MK10PD Pudding Tuşlu Bilek Destekli Blue Switch Rgb Beyaz Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bence bu en iyi switch klavye. https://www.hepsiburada.com/g-alya-ga-5301-professional-kablolu-klavye-pm-HBC000018XW38Bu varken alınmaz.
![]()
TURBOX TR-MK10PD Pudding Tuşlu Bilek Destekli Blue Switch Rgb Beyaz Mekanik Klavye - Fiyatı, Yorumları
TURBOX TR-MK10PD Pudding Tuşlu Bilek Destekli Blue Switch Rgb Beyaz Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Daktilo sesi gelebilir takılmayın.Kesinlikle fiyat performans ürünü (!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.