3mr3 Megapat Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 152 Makaleler 1 22 Kasım 2024 #31 Evet bugün baktım bitmiş klavye, makul fiyatlara satabilir arkadaşımız.
wasnope Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #32 3mr3 dedi: Evet bugün baktım bitmiş klavye, makul fiyatlara satabilir arkadaşımız. Genişletmek için tıkla... Dün son ürünü ben aldım sanırım aldığım gibi stok tükendi dedi
3mr3 dedi: Evet bugün baktım bitmiş klavye, makul fiyatlara satabilir arkadaşımız. Genişletmek için tıkla... Dün son ürünü ben aldım sanırım aldığım gibi stok tükendi dedi
3mr3 Megapat Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 152 Makaleler 1 22 Kasım 2024 #33 wasnope dedi: Dün son ürünü ben aldım sanırım aldığım gibi stok tükendi dedi Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, şimdi elimize gelmesini dört gözle bekliyoruz bakalım dedikleri kadar var mı
wasnope dedi: Dün son ürünü ben aldım sanırım aldığım gibi stok tükendi dedi Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, şimdi elimize gelmesini dört gözle bekliyoruz bakalım dedikleri kadar var mı
wasnope Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #34 3mr3 dedi: Hayırlı olsun, şimdi elimize gelmesini dört gözle bekliyoruz bakalım dedikleri kadar var mı Genişletmek için tıkla... Bakalım hocam kablolu klavyeden sıkılmıştım ve sesi çok hoş geldi beyaz modelin ondan dolayı indirime girmisken alayım dedim sansa son ürünmüs kullanmazsam bile şu an Türkiye'de 3bine satılıyor en kötü satarım elimde kalcağını da sanmıyorum.
3mr3 dedi: Hayırlı olsun, şimdi elimize gelmesini dört gözle bekliyoruz bakalım dedikleri kadar var mı Genişletmek için tıkla... Bakalım hocam kablolu klavyeden sıkılmıştım ve sesi çok hoş geldi beyaz modelin ondan dolayı indirime girmisken alayım dedim sansa son ürünmüs kullanmazsam bile şu an Türkiye'de 3bine satılıyor en kötü satarım elimde kalcağını da sanmıyorum.