Aula F75 alınır mı?

Aula F75 hala sarı siteden Param Güvende'yle 1700 TL'ye alınabiliyor. Temu'dan alamayan buradan alabilir. 1700TL'ye alınabilecek en iyi klavye hala. Almayı düşünen varsa elini çabuk tutsun sarı sitede kalmaz bulamazsınız.

Bu klavyenin biraz abartıldığını düşünmüyor değilim. Evet 500TL ve 1000TL gibi miktarlar için güzel bir klavye olabilir ama 1700 TL falan vermek bana biraz saçma geliyor. Üzerine 500-600 TL daha ekleyip Ajazz, VGN, Dermoshark falan alabiliyorken şimdiden klavye tuşları basmıyor konuları açılmış bir klavyeye yönelmezdim şahsen. Günün sonunda herkesin kendi tercihi tabii ki.

Hocam Aula F75, Attack Shark, Ajazz gibi (hangi klavyelerden bahsettiğimi anladınız muhtemelen) klavyeler zaten genel olarak aynı fabrikadan çıkıyor ve fason olarak üretiliyor. Yani Aula ne kadar kaliteliyse Ajazz da o kadar kaliteli. Bu yüzden bu markalara 2000 liradan daha fazla vermek mantıklı olmayacaktır. Çünkü zaten klavyenin maliyeti 400-500 lira bile değil. Türkiye'de inanılmaz bir kar marjı ve vergiler yüzünden 3K civarına çıkıyor fiyatlar. Çin'den böyle bir fırsat yakalanırsa ya da ucuz ikinci el bulunursa alınabilir fakat attığınız klavyeler de, Aula F75 de TR fiyatından alınmaz.

Son zamanlarda Aula F75 klavyeyi herkeste görüyorum sürekli karşıma çıkıyor. (Belki bana öyle geliyordur.) Bu klavyeyi özel kılan şey nedir? Ya da alınır mı?
Hocam ben aldım gerçekten çok iyi hissiyatı ve sesi var çok zevk alıyorum hocamında dediği gibi stok kalmadı 2.el almak zorundasınız 1500 TL den başlıyor karar size kalmış.

Hocam ben aldım gerçekten çok iyi hissiyatı ve sesi var çok zevk alıyorum hocamında dediği gibi stok kalmadı 2.el almak zorundasınız 1500 TL'den başlıyor karar size kalmış.

Aklım sarı siteden almaya doğru kayıyor Param Güvende ile alınca ekstra ücret çıkıyor mu acaba bilgisi olan var mı ya da başka öneri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…