LEXACO Femtopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:46 #1 Arkadaşlar şu anda 2.4K bütçem var ve bu klavye hoşuma gitti. %75'lik bir klavye istiyorum, sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: Salı 17:55
Arkadaşlar şu anda 2.4K bütçem var ve bu klavye hoşuma gitti. %75'lik bir klavye istiyorum, sizce alınır mı?
B Boran.o Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1.366 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:05 #2 Alınır bayağı iyi diyorlar. Ben de F87 modelini alacağım.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.162 Makaleler 3 Çözümler 21 Salı 18:06 #3 LEXACO dedi: Arkadaşlar şu anda 2.4K bütçem var ve bu klavye hoşuma gitti. %75'lik bir klavye istiyorum, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır güzel klavye.
LEXACO dedi: Arkadaşlar şu anda 2.4K bütçem var ve bu klavye hoşuma gitti. %75'lik bir klavye istiyorum, sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır güzel klavye.
LEXACO Femtopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 20:51 #4 Kafamda bir de MAD68 HE var ne yapsam bilemedim.
emredbs Zeptopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:01 #5 LEXACO dedi: Kafamda bir de MAD68 HE var ne yapsam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ses istiyorsan manyetik switchler berbat bi sesi var bi süre sonra hatta tak tak diye geliyor ses ama aulada daha tok hafif ince ses var karar senin hocam ayrıca aulanın ledleri efsane çok iyi renkleri var
LEXACO dedi: Kafamda bir de MAD68 HE var ne yapsam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ses istiyorsan manyetik switchler berbat bi sesi var bi süre sonra hatta tak tak diye geliyor ses ama aulada daha tok hafif ince ses var karar senin hocam ayrıca aulanın ledleri efsane çok iyi renkleri var