Aula F75 alınır mı?

• Konuyu başlatan KMDS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 209
Bütçe
2.5k

KMDS

Decapat
Daha fazla  
Amazon.com.tr beyaza en yakını bunu buldum 2.5K'ya bu fiyat bandına daha güzeli var mı? Uzun vadede sorun yaşatıyormuş diyenleri gördüm bu tarz sorun yaratacak kroniği var mı? YouTube'da gezindiğimde farklı farklı switchleri olduğunu gördüm benim baktığımda graywood V4 var gözüküyor bu iyi bir switch mi? Onun dışında klasik uzun vadede işimi görür mü nasıl güzel bir klavye mi tarzı sorular bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon.com.tr beyaza en yakını bunu buldum 2.5K'ya bu fiyat bandına daha güzeli var mı? Uzun vadede sorun yaşatıyormuş diyenleri gördüm bu tarz sorun yaratacak kroniği var mı? YouTube'da gezindiğimde farklı farklı switchleri olduğunu gördüm benim baktığımda graywood V4 var gözüküyor bu iyi bir switch mi? Onun dışında klasik uzun vadede işimi görür mü nasıl güzel bir klavye mi tarzı sorular bunlar.
Stokları gelince MCHOSE G75 Pro öneririm, çok daha üstün her anlamda Aule F75’den. Ayrıca daha mantıklı seçenekler var Royal Kludge R75 gibi, Aula F75 alınmaz.

Stok gelmesini bekleyemezseniz bu linktekini alın çünkü ne zaman geleceği belli değil.

Stokları gelince MCHOSE G75 Pro öneririm, çok daha üstün her anlamda Aule F75’den. Ayrıca daha mantıklı seçenekler var Royal Kludge R75 gibi, Aula F75 alınmaz.

Stok gelmesini bekleyemezseniz bu linktekini alın çünkü ne zaman geleceği belli değil.

F75 daha mantikli R75'ten. Yalitimi daha iyi. Geri kalan konularda ise denkler. Fiyatlari fazla şişti RK klavyelerin.

Tabi birde F87 Pro var.

F75 daha mantikli R75'ten. Yalitimi daha iyi. Geri kalan konularda ise denkler. Fiyatlari fazla şişti RK klavyelerin.

Tabi birde F87 Pro var.

F75’in yalıtımının cidden kötü olduğunu gösteren video’lar var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen bu kalitede bir klavyeye 2500 vermek yerine Royale Kludge R75 alırdım ki attığım video’da da R75 öneriliyor.
Zaten o yuvarlak knob inanılmaz berbat bir kaliteye sahip, R75 almak daha mantıklı.

F75 kendi zamanında Temu’da 1000 TL’ye satılırken oldukça uygundu, şu an değil.

Hocam ben aula f75 aldım yarın geliyor yazarım isterseniz nasıl olduğunu

Aula Gaming Gen TR de 2.389 TL şu anda. RK hakkında bilgim yok ancak bende 2 adet Aula var ve öneririm. İşinizi çok çok görür. Rk daha iyi bile olsa Aula çöp denemez. Bu fiyatta yine alınır.

Bu arada şu an kasım indiriminde var graywood V4 switch i 2300'dü sanırsam

Mchose ne kadardı? eğer stoğu bittiyse yeni geldiğinde güzel bir zam koyarlar üstüne. F75 neden alınmaz yalıtımdan kastınız çıkardığı ses mi? R75'in F75'e göre artıları nedir?

Tabi birde F87 Pro var.

F75'in görüntüsü F87'e göre daha çok beğendim attığınız f75 siyah modeli ben daha çok beyaza yakın bir model aradığım için amazondaki daha çok aklıma yattı fakat ikisininde switchleri farklı gözüküyor aralarında nasıl bir kalite farkı var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı