Stokları gelince MCHOSE G75 Pro öneririm, çok daha üstün her anlamda Aule F75’den. Ayrıca daha mantıklı seçenekler var Royal Kludge R75 gibi, Aula F75 alınmaz.Amazon.com.tr beyaza en yakını bunu buldum 2.5K'ya bu fiyat bandına daha güzeli var mı? Uzun vadede sorun yaşatıyormuş diyenleri gördüm bu tarz sorun yaratacak kroniği var mı? YouTube'da gezindiğimde farklı farklı switchleri olduğunu gördüm benim baktığımda graywood V4 var gözüküyor bu iyi bir switch mi? Onun dışında klasik uzun vadede işimi görür mü nasıl güzel bir klavye mi tarzı sorular bunlar.
Stokları gelince MCHOSE G75 Pro öneririm, çok daha üstün her anlamda Aule F75’den. Ayrıca daha mantıklı seçenekler var Royal Kludge R75 gibi, Aula F75 alınmaz.
Stok gelmesini bekleyemezseniz bu linktekini alın çünkü ne zaman geleceği belli değil.
F75’in yalıtımının cidden kötü olduğunu gösteren video’lar var:F75 daha mantikli R75'ten. Yalitimi daha iyi. Geri kalan konularda ise denkler. Fiyatlari fazla şişti RK klavyelerin.
EPOMAKER x AULA F75 Siyah Gaming Klavye
F75, sağlamlık ve şık tasarımın mükemmel bir karışımını sağlayan Cherry profilli çift vuruşlu PBT tuş başlıkları ile dayanıklılığı bir üst seviyeye taşır.www.gaming.gen.tr
Tabi birde F87 Pro var.
Hocam ben aula f75 aldım yarın geliyor yazarım isterseniz nasıl olduğunuAmazon.com.tr beyaza en yakını bunu buldum 2.5K'ya bu fiyat bandına daha güzeli var mı? Uzun vadede sorun yaşatıyormuş diyenleri gördüm bu tarz sorun yaratacak kroniği var mı? YouTube'da gezindiğimde farklı farklı switchleri olduğunu gördüm benim baktığımda graywood V4 var gözüküyor bu iyi bir switch mi? Onun dışında klasik uzun vadede işimi görür mü nasıl güzel bir klavye mi tarzı sorular bunlar.
Amazon.com.tr beyaza en yakını bunu buldum 2.5K'ya bu fiyat bandına daha güzeli var mı? Uzun vadede sorun yaşatıyormuş diyenleri gördüm bu tarz sorun yaratacak kroniği var mı? YouTube'da gezindiğimde farklı farklı switchleri olduğunu gördüm benim baktığımda graywood V4 var gözüküyor bu iyi bir switch mi? Onun dışında klasik uzun vadede işimi görür mü nasıl güzel bir klavye mi tarzı sorular bunlar.
Mchose ne kadardı? eğer stoğu bittiyse yeni geldiğinde güzel bir zam koyarlar üstüne. F75 neden alınmaz yalıtımdan kastınız çıkardığı ses mi? R75'in F75'e göre artıları nedir?Stokları gelince MCHOSE G75 Pro öneririm, çok daha üstün her anlamda Aule F75’den. Ayrıca daha mantıklı seçenekler var Royal Kludge R75 gibi, Aula F75 alınmaz.
Stok gelmesini bekleyemezseniz bu linktekini alın çünkü ne zaman geleceği belli değil.
MCHOSE ne kadardı? Eğer stoğu bittiyse yeni geldiğinde güzel bir zam koyarlar üstüne. F75 neden alınmaz yalıtımdan kastınız çıkardığı ses mi? R75'in F75'e göre artıları nedir?
F75'in görüntüsü F87'e göre daha çok beğendim attığınız f75 siyah modeli ben daha çok beyaza yakın bir model aradığım için amazondaki daha çok aklıma yattı fakat ikisininde switchleri farklı gözüküyor aralarında nasıl bir kalite farkı var?F75 daha mantikli R75'ten. Yalitimi daha iyi. Geri kalan konularda ise denkler. Fiyatlari fazla şişti RK klavyelerin.
EPOMAKER x AULA F75 Siyah Gaming Klavye
F75, sağlamlık ve şık tasarımın mükemmel bir karışımını sağlayan Cherry profilli çift vuruşlu PBT tuş başlıkları ile dayanıklılığı bir üst seviyeye taşır.www.gaming.gen.tr
Tabi birde F87 Pro var.