W WalterWhite51 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:46 #21 KMDS dedi: Her klavyeyi öven ve gömen bir tayfa var o yüzden bilmiyorum kesin bir şey diyemem ama bu güzele benziyor en azından. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden aldınız?
KMDS dedi: Her klavyeyi öven ve gömen bir tayfa var o yüzden bilmiyorum kesin bir şey diyemem ama bu güzele benziyor en azından. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden aldınız?
KMDS Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:53 #22 WalterWhite51 dedi: Hangi siteden aldınız? Genişletmek için tıkla... Amazondan Amazon.com.tr
W WalterWhite51 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:55 #23 KMDS dedi: Amazon'dan Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Bu Türkçe fakat harfler siyah gibi şeffaf görünmüyor yorumlardada kimse görsel koymamış.
KMDS dedi: Amazon'dan Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Bu Türkçe fakat harfler siyah gibi şeffaf görünmüyor yorumlardada kimse görsel koymamış.
KMDS Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:58 #24 WalterWhite51 dedi: Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Bu Türkçe fakat harfler siyah gibi şeffaf görünmüyor yorumlardada kimse görsel koymamış. Genişletmek için tıkla... Evet onu görmüştüm bi yerde yazılar maalesef şeffaf değil siyah. Klavye elime geçmeden kesin bir şey diyemem ama bence büyük bir sorun değil.
WalterWhite51 dedi: Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Bu Türkçe fakat harfler siyah gibi şeffaf görünmüyor yorumlardada kimse görsel koymamış. Genişletmek için tıkla... Evet onu görmüştüm bi yerde yazılar maalesef şeffaf değil siyah. Klavye elime geçmeden kesin bir şey diyemem ama bence büyük bir sorun değil.
zanqety Picopat Katılım 20 Ağustos 2025 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:52 #25 KMDS dedi: Bende verdim siparişi yarın geliyor bakalım nasıl bir şeymiş. Genişletmek için tıkla... Benimki geldi hocam vallahi çok iyi klavye ondan yazıyorum şu an
KMDS dedi: Bende verdim siparişi yarın geliyor bakalım nasıl bir şeymiş. Genişletmek için tıkla... Benimki geldi hocam vallahi çok iyi klavye ondan yazıyorum şu an
KMDS Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:42 #26 zanqety dedi: Benimki geldi hocam vallahi çok iyi klavye ondan yazıyorum şu an Genişletmek için tıkla... Yokmu bi foto
zanqety dedi: Benimki geldi hocam vallahi çok iyi klavye ondan yazıyorum şu an Genişletmek için tıkla... Yokmu bi foto
W WalterWhite51 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:28 #27 zanqety dedi: Benimki geldi hocam vallahi çok iyi klavye ondan yazıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Bende sipariş ettim 12 Kasım gösteriyor teslimat adresini artık bekleyeceğiz. Harfleri şeffaf gibi görünende şeffaf değilmiş ışığı geçirmiyormuş o yüzden siyah yazılı aldım.
zanqety dedi: Benimki geldi hocam vallahi çok iyi klavye ondan yazıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Bende sipariş ettim 12 Kasım gösteriyor teslimat adresini artık bekleyeceğiz. Harfleri şeffaf gibi görünende şeffaf değilmiş ışığı geçirmiyormuş o yüzden siyah yazılı aldım.
zanqety Picopat Katılım 20 Ağustos 2025 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:37 #28 KMDS dedi: Yokmu bir fotoğraf Genişletmek için tıkla... Yeni görüyorum hocam yollarım isterseniz şimdi
KMDS dedi: Yokmu bir fotoğraf Genişletmek için tıkla... Yeni görüyorum hocam yollarım isterseniz şimdi
KMDS Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:24 #29 zanqety dedi: Yeni görüyorum hocam yollarım isterseniz şimdi Genişletmek için tıkla... Yolla gelsin.