uk2727 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #11 Türkçe tuş takımı var mı arkadaşlar bildiğiniz. Aula f75 için kullanılacak
Justt1670 Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #12 uk2727 dedi: Türkçe tuş takımı var mı arkadaşlar bildiğiniz. Aula F75 için kullanılacak. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün tuşlar uyumlu diye biliyorum.
uk2727 dedi: Türkçe tuş takımı var mı arkadaşlar bildiğiniz. Aula F75 için kullanılacak. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün tuşlar uyumlu diye biliyorum.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.832 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #13 uk2727 dedi: Türkçe tuş takımı var mı arkadaşlar bildiğiniz. Aula f75 için kullanılacak Genişletmek için tıkla... Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı wraithesports.com Justt1670 dedi: Hocam bütün tuşlar uyumlu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Türkçe layout bulmak zor.
uk2727 dedi: Türkçe tuş takımı var mı arkadaşlar bildiğiniz. Aula f75 için kullanılacak Genişletmek için tıkla... Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı wraithesports.com Justt1670 dedi: Hocam bütün tuşlar uyumlu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Türkçe layout bulmak zor.
Justt1670 Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #14 Şu şekilde bir şey yapasım var klavye uygunsa eger. N1cht dedi: Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı wraithesports.com Türkçe layout bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Bulunanlarda pahalı 1 klavye parası.
Şu şekilde bir şey yapasım var klavye uygunsa eger. N1cht dedi: Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı wraithesports.com Türkçe layout bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Bulunanlarda pahalı 1 klavye parası.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.058 Çözümler 6 23 Kasım 2024 #15 Justt1670 dedi: Eki Görüntüle 2358718 Şu şekilde bir şey yapasım var klavye uygunsa eger. Bulunanlarda pahalı 1 klavye parası. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe olduğu için pahalı Temu'da ucuz keycapsler var.
Justt1670 dedi: Eki Görüntüle 2358718 Şu şekilde bir şey yapasım var klavye uygunsa eger. Bulunanlarda pahalı 1 klavye parası. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe olduğu için pahalı Temu'da ucuz keycapsler var.
uk2727 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #16 N1cht dedi: Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı wraithesports.com Türkçe layout bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Çirkin duruyorlar hocam sanki ya
N1cht dedi: Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı wraithesports.com Türkçe layout bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Çirkin duruyorlar hocam sanki ya
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.058 Çözümler 6 23 Kasım 2024 #17 uk2727 dedi: Çirkin duruyorlar hocam sanki ya. Genişletmek için tıkla... Bir kişi yapıp fotoğrafını atmıştı gayet iyi duruyordu ama orijinal ceycapsleri çok kaliteli.
uk2727 dedi: Çirkin duruyorlar hocam sanki ya. Genişletmek için tıkla... Bir kişi yapıp fotoğrafını atmıştı gayet iyi duruyordu ama orijinal ceycapsleri çok kaliteli.
Justt1670 Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #18 ozguven_askim dedi: Hocam Türkçe olduğu için pahalı Temu'da ucuz keycapsler var. Genişletmek için tıkla... Hocam benim istedigim böyle Valorant RDR gibi tuş takımları alıp takmak onlarda önerebileceginiz var mı?
ozguven_askim dedi: Hocam Türkçe olduğu için pahalı Temu'da ucuz keycapsler var. Genişletmek için tıkla... Hocam benim istedigim böyle Valorant RDR gibi tuş takımları alıp takmak onlarda önerebileceginiz var mı?
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.832 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #19 uk2727 dedi: Çirkin duruyorlar hocam sanki ya Genişletmek için tıkla... Türkçe layout keycaps bulmak oldukça zor. Zevk meselesi bence güzel olurlar. Justt1670 dedi: Hocam benim istedigim böyle Valorant RDR gibi tuş takımları alıp takmak onlarda önerebileceginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Klavyenin profiliyle uyuşması gerekiyor. F75 hangi profili kullanıyordu hatırlamıyorum araştırmanızı öneririm.
uk2727 dedi: Çirkin duruyorlar hocam sanki ya Genişletmek için tıkla... Türkçe layout keycaps bulmak oldukça zor. Zevk meselesi bence güzel olurlar. Justt1670 dedi: Hocam benim istedigim böyle Valorant RDR gibi tuş takımları alıp takmak onlarda önerebileceginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Klavyenin profiliyle uyuşması gerekiyor. F75 hangi profili kullanıyordu hatırlamıyorum araştırmanızı öneririm.
Justt1670 Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #20 ozguven_askim dedi: Bir kişi yapıp fotoğrafını atmıştı gayet iyi duruyordu ama orijinal ceycapsleri çok kaliteli. Genişletmek için tıkla... Varsa resmi atma şansın var mı? N1cht dedi: Türkçe layout keycaps bulmak oldukça zor. Zevk meselesi bence güzel olurlar. Klavyenin profiliyle uyuşması gerekiyor. F75 hangi profili kullanıyordu hatırlamıyorum araştırmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
ozguven_askim dedi: Bir kişi yapıp fotoğrafını atmıştı gayet iyi duruyordu ama orijinal ceycapsleri çok kaliteli. Genişletmek için tıkla... Varsa resmi atma şansın var mı? N1cht dedi: Türkçe layout keycaps bulmak oldukça zor. Zevk meselesi bence güzel olurlar. Klavyenin profiliyle uyuşması gerekiyor. F75 hangi profili kullanıyordu hatırlamıyorum araştırmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.