Aula F75 almaya değer mi?

LutherHere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bende https://www.akakce.com/klavye/en-uc...mlI42iDIUsNy6VZG2_oRc2kn3v5bgfZxoCXCQQAvD_BwE klavyesi vardı ama son dönemde Aula F75 gibi uygun fiyatlı bol özelikli hem de beyaz klavye özellikle kablosuz görmek cezbetti beni. Sizce almaya değer miydi? Bu klavyeyi rafa kaldırmak için doğru seçim mi nedense şu anki klavyem 7.100 TL gözüküyor ben 600-1000 arasına Gaming genden almıştım 2023 de herhalde stokta olmadığı için tavsiyeniz nedir?

Ürün tükendi fakat stoka girerse kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Bugün elime ulaştı ve cidden çok güzel.

Almaya değer olduğunu düşünüyorum o paraya Türkiye'de dandik klavyeler alınıyor. Stoku bitti ama çok fazla satın alan oldu ve sahibinden vb. ikinci el yerlerde bir sürü ilan görebilirsiniz.

Siz konuyu yanlış anladınız ben dün siparişi verdim son 2 ürün kalmıştı arkadaş ile aldık o ilk başta aldı sonuncuyuda ben şu anki klavyemi rafa kaldırmaya değer mi diye sormuştum @SerdarT35 @ildewild @Eswaii ve evet dün gece bi stok yenilenmesi oldu temuda o stoğu da arkadaş la ben bitirdim 🤣

Siz konuyu yanlış anladınız ben dün siparişi verdim son 2 ürün kalmıştı arkadaş ile aldık o ilk başta aldı sonuncuyuda ben şu anki klavyemi rafa kaldırmaya değer mi diye sormuştum @SerdarT35 @ildewild @Eswaii ve evet dün gece bi stok yenilenmesi oldu temuda o stoğu da arkadaş la ben bitirdim 🤣
Tkl klavye kullanabilirseniz Redragon K565R'dan daha iyidir Aula F75.

TKL klavye kullanabilirseniz Redragon K565R'dan daha iyidir Aula F75.

Kullanırım diye düşünüyorum fazla bir fark yok ve Aula F75'in renk modlarini çok beğendim aynı piyano çalar gibi özellikle beyaz mavi siyah tasarım çok hoş duruyor hani pahalı bir setup parçası izlenimi veriyor Redragon K565 rafa kalktı artık belki satarım kaça salim sizce sahibinden gibi sitelerde tozlu biraz sadece yoksa temiz kullandım arızası hiçbir şeyi yok belki de elimde durur yedek olsun diye.

Kesinlikle rafa kaldırmaya değer. %100 klavye kullandığınız için %75'lik klavye zor gelebilir ama alışırsanız F75 daha iyidir. Uygulaması üzerinden istediğiniz tuşa veya tuş kombinasyonuna tuş atayabiliyorsunuz zaten.

Kesinlikle rafa kaldırmaya değer. %100 klavye kullandığınız için %75'lik klavye zor gelebilir ama alışırsanız F75 daha iyidir. Uygulaması üzerinden istediğiniz tuşa veya tuş kombinasyonuna tuş atayabiliyorsunuz zaten.

Teşekkürler ihtiyacım olan cevap buydu artık yedekte durur Redragon sipariş olsun diye 95 TL'lik mouse pad ekledim siparişe 1075 TL tuttu gümrükte takılma olmaz herhalde değil mi bayağı endişeliyim o kadar staj paramın %30'unu feda ettim zaten bir şey kazanmıyoruz stajda vergilerle 921 olduğu için sepet tutmuyor du ondan bitane ekledim öylesine

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı