Aula F75 almaya değer mi?

Alışmadığınızdan olduğunu düşünüyorum, yön tuşları ve delete gibi tuşlar hariç kolayca yazabiliyorum.
15 senedir büyük klavye kullanıyorum. Normaldir.

Şunun tadı hiç bişeyde yok ama.

Hocam en iyisi ben siparişi iptal edeyim siz bana Aula F75 inizi bu klavye karşılığı verin ben söz sıfırına yakın rafta açılmamış bulacağım.
Şaka değil samimi söylüyorum. Bu klavyeyle Unlost'a yetişiyordum. Tarihin ilk mekanik klavyesi sayılır. Daktilodan sonra.

Şaka değil samimi söylüyorum. Bu klavyeyle Unlost'a yetişiyordum. Tarihin ilk mekanik klavyesi sayılır. Daktilodan sonra.

Yok be inanıyorum tek üzüldüğüm bir şey var bari sohbet edelim ben işe girmiştim yazın PS5 almak için akraba yanına bizim sülaleden birininde PS5'i vardı satacaktı araba için para lazımmış ama işte ne oldu derseniz eve geldik bizim bina 50 yaşında eski bayağı prize taktık cızırtı sesi geldi PS5 çalışmadı yurt dışı cihazıydı oradan almıştı adaptörü değiştik onların evinde denedik çalıştı neden dedim bilmiyorum bu Aula'yı konuşurken gözüm gene ona gitti PCmin yanında onu çok hayal etmiştim.

Muazzam iyi bir klavye direkt al gelirse. Orijinal akko 5075B plus dracula castle kullanıyordum Aula akkodan bile daha iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…