Tati80 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 488 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #11 Pazartesi baktım yoktu dün akşam 11 de baktım gelmiş bugün yine bitmiş muhtemelen yine gelebilir.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.240 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #12 exist.one dedi: Stok bitince her zaman böyle yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu klavyenin stoku bittiğin zaman önceden de bu yazıyordu.
exist.one dedi: Stok bitince her zaman böyle yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu klavyenin stoku bittiğin zaman önceden de bu yazıyordu.
miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.590 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #13 Lyc dedi: Bu klavyenin stoku bittiğin zaman önceden de bu yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle hatırlıyorum.
Lyc dedi: Bu klavyenin stoku bittiğin zaman önceden de bu yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle hatırlıyorum.
fukozynn Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #14 exist.one dedi: Stok bitince her zaman böyle yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben 3 kez iade aldım hala nedenini çözemedim WARP açık diye mi kartlar yurt dışına açık değil mi çözemedim vallahi.
exist.one dedi: Stok bitince her zaman böyle yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben 3 kez iade aldım hala nedenini çözemedim WARP açık diye mi kartlar yurt dışına açık değil mi çözemedim vallahi.
miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.590 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #15 fukozynn dedi: Ben 3 kez iade aldım hala nedenini çözemedim WARP açık diye mi kartlar yurt dışına açık değil mi çözemedim vallahi. Genişletmek için tıkla... Hocam kart yurt dışına açık olmayınca direkt uyarı veriyordu. miçobaba dedi: Hocam kart yurt dışına açık olmayınca direkt uyarı veriyordu. Genişletmek için tıkla... Farklı bir nedeni vardır muhtemelen.
fukozynn dedi: Ben 3 kez iade aldım hala nedenini çözemedim WARP açık diye mi kartlar yurt dışına açık değil mi çözemedim vallahi. Genişletmek için tıkla... Hocam kart yurt dışına açık olmayınca direkt uyarı veriyordu. miçobaba dedi: Hocam kart yurt dışına açık olmayınca direkt uyarı veriyordu. Genişletmek için tıkla... Farklı bir nedeni vardır muhtemelen.
Tati80 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 488 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #16 fukozynn dedi: Ben 3 kez iade aldım hala nedenini çözemedim WARP açık diye mi kartlar yurt dışına açık değil mi çözemedim vallahi. Genişletmek için tıkla... WARP açık olduğu için olabilir birisine de o şekilde olmuş destek biriminden öyle bir cevap almış sanırım.
fukozynn dedi: Ben 3 kez iade aldım hala nedenini çözemedim WARP açık diye mi kartlar yurt dışına açık değil mi çözemedim vallahi. Genişletmek için tıkla... WARP açık olduğu için olabilir birisine de o şekilde olmuş destek biriminden öyle bir cevap almış sanırım.
fukozynn Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #17 Desene büyük patladık klavye gidiyor.
hcnuPcitirC Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 781 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #18 Ben almıştım birkaç tane daha almam gerekebilir stoka gelmeyecek mi daha?
fukozynn Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #19 hcnuPcitirC dedi: Ben almıştım birkaç tane daha almam gerekebilir stoka gelmeyecek mi daha? Genişletmek için tıkla... 1 gündür gelmiyor vallahi benim de içime kurt düştü.
hcnuPcitirC dedi: Ben almıştım birkaç tane daha almam gerekebilir stoka gelmeyecek mi daha? Genişletmek için tıkla... 1 gündür gelmiyor vallahi benim de içime kurt düştü.
Shinsoo Decipat Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.651 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #20 Ajazz DKW400 vardı sahibinden de sıfır kapalı kutu satıyorlardı F75'e en iyi alternatif şu an o. DKW400 hem Wireless, hem gasket, hem de hotswap ayrıca tacticle switch kullanılıyor. Bende 4 tane DKW400 var aşırı memnunum taş gibi klavye.
Ajazz DKW400 vardı sahibinden de sıfır kapalı kutu satıyorlardı F75'e en iyi alternatif şu an o. DKW400 hem Wireless, hem gasket, hem de hotswap ayrıca tacticle switch kullanılıyor. Bende 4 tane DKW400 var aşırı memnunum taş gibi klavye.