Aula F75 benzeri klavye önerisi

Bütçe
2000

Yiğit44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Aula F75 benzeri bir klavye arıyorum, benzerlikten kastım benzer seste klavyeler görünüş veya compact olması benim için fark etmez benim için önemli olan ses.

Yok hocam 2 elden yaptığım eski alışverişler dolayısıyla kimseye güvenmiyorum artık, onu geçtim açık konuşmak gerekirse sıfır deyip belki kullandı veya klavyeye neresiyle dokundu o Allah bilir yani yanaşmıyorum 2 ele yoksa alırım.

Bu klavyeler nasıl ?

Hocam yıkarsın. Ben elime neler neler bulaştı, böyle düşünürsek kesip atmam lazım. Yıkarsın güzelce tertemiz olur.

Orasıda var tabii hocam. Knob tasarımlı mı istiyorsunuz?

Hocam yıkarsın. Ben elime neler neler bulaştı, böyle düşünürsek kesip atmam lazım. Yıkarsın güzelce tertemiz olur.

Değil mi ya hortumla su falan tutar geçer.

Değil mi ya hortumla su falan tutar geçer.

Ben önermem. Siz de belli ki nasıl sterilize edeceğinizi bilmiyorsunuz, önerilerde bulunmayın derim. Elektronik parçayı hortumla temizlemek mantıklı değil. Suyun içinde iyonize atomlar bulunur. Elektronik devrelerde oksitlenme gibi düzgün kurutulsa bile problemlere yol açar. Hortumdan debisi yüksek su akımı yüzünden lehimleri de bozma ihtimaliniz çok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…