- Makaleler
- 1
29/11/2024 tarihinde teslim aldım. Tamamen kapalı kutu. Dış kartonunu dahi açmadım. Açıp kullanıp kullanmama konusunda kararsızım, bugün teslim aldığım için birkaç gün ilana koymak istedim. Gerek forumdaki gerekse sahibinden üzerindeki referans ve satışlarıma bakabilirsiniz.
Fiyat: 1450 ₺
Sahibinden
Referanslar:
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
Yorum serbest arkadaşlar 1078 TL'ye aldığim ürünü 1079 TL'ye mi satmalıyım?
Fiyat hakkında yorum yapılabilir açık.
Fiyat: 1450 ₺
Sahibinden
Referanslar:
Satıldı: ACER KG251Q 240Hz 1ms Mönitör
Yükseltme amaçlı satıyorum, ölu pixel yok. Garantisi bitti. Çizik yok. Kutusu ve tüm icerikleri mevcut. Dahili hoparlörü mevcut. Fiyat son, ihtiyacım doğrultusunda satıyorum. Fiyat: 3700 TL Dolap veya Sahibinden üzerinde de ilanlar mevcut. Dilerseniz Dolap üzerinden alabilirsiniz.
Satıldı: MSI RX 570 Armor 4 G OC
Merhaba, termal macunu yenilendi. HDMI kısmı nedense temassızlık yapıyor. Diğer portlar veya haricinde hiçbir problem yok. Pazarlık yok. Fiyat: 1250 TL
Satıldı: Satılık DDR4 bilgisayar parçaları
Merhaba, parçaları test ettim aşağ ıdaki tüm parçalar sorunsuz çalışıyor. Toplu satmak önceliğim yine de teklif verebilirsiniz. Tekliflerinize açığım: Sistem: Corsair Carbide Spec-05 - 750 TL Corsair VS550 550W 80+ - 900 TL Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz DDR4 - 450 TL ( @06 Fil Necati ) AMD...
Satıldı: 4 ay Microsoft garantili Xbox Series S ve kol 8.000 TL
Ürün çok az kullanılmış ve orijinal kutu ambalaj kitapçığı ile birlikte verilecektir. 4 ay daha Microsoft Garantisi devam ediyor. Kozmetik veya başka bir kusuru bulunmamaktadır. Elden satış tercihimdir, her türlü testini yapabilirim. Technopat fiyatım sadece havale sonrası içindir, Alıcı-satıcı...
Kapalı: Sıfır HyperX Cloud 2 Core Kablosuz 2500 TL
MediaMarkt 11/11/2024 faturalı, tamamen kapalı kutu. 2 yıl resmi distribütör garantili. Gerek forumdaki gerekse Sahibinden üzerindeki referans ve satışlarıma bakabilirsiniz. Fiyat: 2500 ₺ Sahibinden Referanslar:
Yorum serbest arkadaşlar 1078 TL'ye aldığim ürünü 1079 TL'ye mi satmalıyım?
Fiyat hakkında yorum yapılabilir açık.
Son düzenleyen: Moderatör: