Aula F75 çalışmıyor

387787

Hectopat
Klavye USB aparatıyla kablosuz şekilde çalışıyor, BT ile de çalışıyor ama kablolu şekilde çalışmıyor. Bilgisayar görmüyor bile.
Ses tekerleği sesi açıp kapamak yerine klavyenin ışığının seviyesini yükseltip azaltıyor. Klavyenin uygulamasını indirdim, USB ile klavyeyi PC'ye bağladım, klavyeye reset attım ama değişen hiçbir şey olmadı. Yapabilen var mı arkadaşlar bu sorunla karşılaşan? Type-C'den bağlanamadığım için şarj da olmuyor. Farklı kablo farklı USB portu hatta farklı PC'lerde bile denedim hiçbir türlü kablo ile bağlanamıyorum. Hiçbir bilgisayar görmüyor, arkadaki ayarı da wired yani onda da sıkıntı yok doğru yerde. Başına gelen var mı?

Ses açma kapama için tuşa 3-4 sn basın mod değişecektir.
Bağlanma problemi konusunda fn+ esc ye 5-6 saniye basarak resetlemeyi denediniz mi ?
Bir de fn w ile windows moduna geçip deneyin acaba androidde falan mı kaldı ?Aklıma başka çözüm gelmiyor inşallah işe yarar :/

FN+W yapıp kabloluyu dener misiniz? Ses açma kısma tekerleğine 5 saniye basılı tutarsanız ses açma işlevine geçiyor.

Ses açma kapama için tuşa 3-4 sn basın mod değişecektir.
Bağlanma problemi konusunda FN+ ESC'ye 5-6 saniye basarak resetlemeyi denediniz mi? Aklıma başka çözüm gelmiyor inşallah işe yarar :/

Hocam ses tekerine basılı tuttum düzeldi sağ olun ama kablo ile bağlanmama sorunu hala devam ediyor

FN+W yapıp kabloluyu dener misiniz? Ses açma kısma tekerleğine 5 saniye basılı tutarsanız ses açma işlevine geçiyor.

Hocam denedim olmadı ilk onu denemiştim ama nafile.

Kral arkada usb alıcısının yanında switch var kablolu kullanmak için o switch i kaydır , hala ışığı yandığına göre bluetoot veya 2.4g alıcısında duruyor

Hocam ses tekerleği modlu 3-4 saniye basılı tutun ses moduna geçecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…