Aula F75 driver ve yazılımı Linux'ta nasıl çalışır?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Aula F75 sipariş ettim. Switch değiştirip kullanmayı planlıyorum. Yazılımı sadece Windows için geçerli. Nasıl değiştirebilirim ayarları? Windows mevcut dualboot olarak oradan değiştirip Ubuntu'ya geri dönsem sorun çıkmadan makrolar ve ışıklandırma çalışır mı? Alternatif var mı Aula uygulamasına? Driver olmadığı için Linux'a göre olmadan kullanabilir miyim?

Teşekkürler cevaplar için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende Linux kullanıyorum ve aynı klavyeyi sipariş verdim. Çözüm bulabildiniz mi?

Benim de mouse yazılımım sadece Windows'ta çalışıyor. Maalesef alternatif bazen bulunmuyor. Arkadaşın yaptığı gibi bir öneri sunabilirim sadece.

Sanal makinede Windows 10 kur, sanal makinede uygulamayı kur ve sanal makine ayarlarından USB aygıtı yönlendirmeyi seçip klavyeni seç. Yaptıktan sonra sanal makinedeki Windows'u kapatmadığın sürece Linux'ta kullanamazsın, klavye sanal makineye ait olur. Gerekli ayarları yaptıktan sonra sanal makineyi kapatabilirsin, klavye ayarları hatırlamaya devam eder.

Durum ne?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…