M Monsteyne Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 18:28 #1 FN tuşu yanlış çalışıyor örnek olarak FN+W sekmeleri kapatıyor. FN+ESC ise Windows'u açıyor çok garip bir modda çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 18:37
FN tuşu yanlış çalışıyor örnek olarak FN+W sekmeleri kapatıyor. FN+ESC ise Windows'u açıyor çok garip bir modda çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.235 Makaleler 5 Çözümler 305 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek Pazar 18:40 #2 Monsteyne dedi: FN tuşu yanlış çalışıyor örnek olarak FN+W sekmeleri kapatıyor. FN+ESC ise Windows'u açıyor çok garip bir modda çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... FN tuşun CTRL olarak çalışıyor. Klavyenin manueli varsa onu bir kontrol et.
Monsteyne dedi: FN tuşu yanlış çalışıyor örnek olarak FN+W sekmeleri kapatıyor. FN+ESC ise Windows'u açıyor çok garip bir modda çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... FN tuşun CTRL olarak çalışıyor. Klavyenin manueli varsa onu bir kontrol et.
M Monsteyne Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 18:49 #3 Rona dedi: FN tuşun CTRL olarak çalışıyor. Klavyenin manueli varsa onu bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Klavyenin manueli derken neyi kastettiniz anlayamadım?
Rona dedi: FN tuşun CTRL olarak çalışıyor. Klavyenin manueli varsa onu bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Klavyenin manueli derken neyi kastettiniz anlayamadım?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.235 Makaleler 5 Çözümler 305 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek Pazar 18:50 #4 Monsteyne dedi: Klavyenin manueli derken neyi kastettiniz anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Kullanma kılavuzunu kastetmiştim.
Monsteyne dedi: Klavyenin manueli derken neyi kastettiniz anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Kullanma kılavuzunu kastetmiştim.
M Monsteyne Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 18:56 #5 Rona dedi: Kullanma kılavuzunu kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim hocam ama herhangi bir yararı olmadı dediğiniz gibi FN tuşu ctrl gibi davranıyor ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.
Rona dedi: Kullanma kılavuzunu kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim hocam ama herhangi bir yararı olmadı dediğiniz gibi FN tuşu ctrl gibi davranıyor ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.235 Makaleler 5 Çözümler 305 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek Pazar 18:58 #6 Monsteyne dedi: Kontrol ettim hocam ama herhangi bir yararı olmadı dediğiniz gibi FN tuşu CTRL gibi davranıyor ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... FN komutlarını CTRL'ye basarak yapmayı dener misiniz?
Monsteyne dedi: Kontrol ettim hocam ama herhangi bir yararı olmadı dediğiniz gibi FN tuşu CTRL gibi davranıyor ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... FN komutlarını CTRL'ye basarak yapmayı dener misiniz?
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 6.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:01 #7 CTRL + ESC basıp klavyeyi fabrika ayarlarına döndürür müsün?
M Monsteyne Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:03 #8 Denedim hocam işe yaramadı normalde FN Emma Stone dedi: CTRL + ESC basıp klavyeyi fabrika ayarlarına döndürür müsün? Genişletmek için tıkla... CTRL+ESC windowsu açıyor Rona dedi: FN komutlarını CTRL'ye basarak yapmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam işe yaramıyor sanki iki tane ctrl tuşum varmış gibi biriside fn tuşu olmuş.
Denedim hocam işe yaramadı normalde FN Emma Stone dedi: CTRL + ESC basıp klavyeyi fabrika ayarlarına döndürür müsün? Genişletmek için tıkla... CTRL+ESC windowsu açıyor Rona dedi: FN komutlarını CTRL'ye basarak yapmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam işe yaramıyor sanki iki tane ctrl tuşum varmış gibi biriside fn tuşu olmuş.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 6.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:05 #9 Epomaker x AULA F75 Firmware Firmware for EPOMAKER x AULA F75 keyboards. epomaker.com Şu uygulamayı yükleyip bu uygulamadan reset atmayı dener misin klavyeye?
Epomaker x AULA F75 Firmware Firmware for EPOMAKER x AULA F75 keyboards. epomaker.com Şu uygulamayı yükleyip bu uygulamadan reset atmayı dener misin klavyeye?
M Monsteyne Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:06 #10 Bu arada klavyem normal F75 lerden farklı türkçe şekilde satılıyor. Amazon.com.tr Emma Stone dedi: Epomaker x AULA F75 Firmware Firmware for EPOMAKER x AULA F75 keyboards. epomaker.com Şu uygulamayı yükleyip bu uygulamadan reset atmayı dener misin klavyeye? Genişletmek için tıkla... Hala aynı hocam.
Bu arada klavyem normal F75 lerden farklı türkçe şekilde satılıyor. Amazon.com.tr Emma Stone dedi: Epomaker x AULA F75 Firmware Firmware for EPOMAKER x AULA F75 keyboards. epomaker.com Şu uygulamayı yükleyip bu uygulamadan reset atmayı dener misin klavyeye? Genişletmek için tıkla... Hala aynı hocam.