Çok güzel hocam hissiyatı falan bir de aşırı ağır değil mi diğer klavyeme göre bunu elime alınca dedim bu ne böyle dambıl gibi bir de çok büyük bayağı premium bir klavye
Çok güzel hocam hissiyatı falan bir de aşırı ağır değil mi diğer klavyeme göre bunu elime alınca dedim bu ne böyle dambıl gibi bir de çok büyük bayağı premium bir klavye.
Bu süreçten sonra bekleme süresi yaklaşık 2 3 gün sonra arasa verilir geç güncelliyorlar zaten arasa verildiğini de yola çıktığında öğrenirsiniz muhtemelen. Takip yapamazsınız çünkü şu an arasa verilmemiştir.
Hocam bir şey sormak istiyorum Aula F75 klavyeye sahip olanlar bana cevap verirse çok sevinirim diğer tuşlara göre Shift biraz daha yavaş basıyor gibi sizde de böyle mi yani yavaştan kastım diğerleri çok fazla yumuşakken Shift biraz daha hissiyatlı diğer tuşların hepsinin farklı bir hissiyatı var zaten
Hocam bir şey sormak istiyorum Aula F75 klavyeye sahip olanlar bana cevap verirse çok sevinirim diğer tuşlara göre Shift biraz daha yavaş basıyor gibi sizde de böyle mi yani yavaştan kastım diğerleri çok fazla yumuşakken Shift biraz daha hissiyatlı diğer tuşların hepsinin farklı bir hissiyatı var zaten