WİTRAX Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #1 Dediğim gibi galiba siyah olanda greywood beyaz olanda reaper switch varmış. Sistemim Full siyah sistem. Sizce hangisini almalıyım?
Dediğim gibi galiba siyah olanda greywood beyaz olanda reaper switch varmış. Sistemim Full siyah sistem. Sizce hangisini almalıyım?
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #2 Sizin zevklerinize bağlı ben siyah setup kursaydım siyah alırdım. Beyaz olduğu için beyaz tercih ettim.
Sizin zevklerinize bağlı ben siyah setup kursaydım siyah alırdım. Beyaz olduğu için beyaz tercih ettim.
WİTRAX Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #3 N1cht dedi: Sizin zevklerinize bağlı ben siyah setup kursaydım siyah alırdım. Beyaz olduğu için beyaz tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Aslında beyaz almak istiyorum bir yandan ama sistemde sırıtır mı diye düşündüm siyah alacağım galiba.
N1cht dedi: Sizin zevklerinize bağlı ben siyah setup kursaydım siyah alırdım. Beyaz olduğu için beyaz tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Aslında beyaz almak istiyorum bir yandan ama sistemde sırıtır mı diye düşündüm siyah alacağım galiba.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #4 WİTRAX dedi: Aslında beyaz almak istiyorum bir yandan ama sistemde sırıtır mı diye düşündüm siyah alacağım galiba. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem ikisinden de alın .
WİTRAX dedi: Aslında beyaz almak istiyorum bir yandan ama sistemde sırıtır mı diye düşündüm siyah alacağım galiba. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem ikisinden de alın .