Aula F75 hangisi switch ile alınmalı?

Hocam şu anda yaz indirimleri başlayacakt ve biraz baktığım kadarıyla AK820 Pro'nun fiyatı için 1000 TL'ye düşecek yazan bir yer var aula F75 ise 1800 TL gibi bir şey vergi vesaire ile aradaki fark 1000 TL'ye yakın oluyor ancak fiyat farkı 600 TL gibi bir şey olursa kesinlikle F75 tercih edeceğim.

hocam aula f75 ile ajazz ak820 pro arasında kaldım yaz indirimi ile aralarında 50 tl fark var hangisini alayım veya başka önerdiğiniz klavye var mıdır?

hocam aula f75 ile ajazz ak820 pro arasında kaldım yaz indirimi ile aralarında 50 tl fark var hangisini alayım veya başka önerdiğiniz klavye var mıdır?
50 TL fark varsa bence F75 alıp geçin. Switch seçeneği daha fazla olduğu için avantajlı bayağı.

Hocam aula F75 ile Ajazz AK820 Pro arasında kaldım. Yaz indirimi ile aralarında 50 TL fark var hangisini alayım veya başka önerdiğiniz klavye var mıdır?

Hocam aralarında 50 TL fark olan en üst 3 modlu versiyon sanırsam 2 modlusu ile 500 TL gibi bir fark vardı ancak ben yine de aula F75 alacağım paramı ne zaman yükleyebilirsem direkt olarak F75 alacağım size de tavsiyem o olur.

hocam th80 se onada bakabilirsiniz

Switch Nasıl seçiliyor? Temu üzerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…