Aula F75 için 500 TL'ye Puding keycaps önerisi

Bütçe
500

Vaga

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Aula F75 beyaz–mavi olan modelini kullanıyorum. Gece bilgisayar kullanırken tuşlar ışık geçirmediği için görünmüyor. Buna uygun ışık geçiren tuş önerir misiniz? Klavyemin ışığı yukarıdan vuruyor, ona göre öneride bulunursanız sevinirim. Klavyenin kendi tuşlarına benzer olursa güzel olur. Ayrıca, klavyenin kendi tuş takımı gibi açık ve koyu mavi tuşları olan setler ya da beğendiğiniz tuş takımları da olabilir.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-09-11 at 23.01.59.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 14
Zevklere karışmak gibi olmasın ama puding önermiyorum, çok göz alıyor gece. Gündüzde ışık vurunca renkler tam belli olmuyor, beyazımsı bir şey oluyor.

Öyle mi hocam, bilmiyordum. Gece karanlıkta klavyeyi daha rahat görebilmek için almayı düşünüyordum.

Pudding yerine şu daha iyi olur gibi sanki.

Hocam, tamamen düz beyaz değil de klavyemin tuşları gibi, bazı yerleri beyaz, bazı yerleri ise açık ve koyu mavi olan bir model var mı?

Hocam, tamamen düz beyaz değil de klavyemin tuşları gibi, bazı yerleri beyaz, bazı yerleri ise açık ve koyu mavi olan bir model var mı?
Maalesef hocam öyle bir model görmedim henüz. İstiyorsan space gibi lacivert olan tuşları değiştirmezsin, zaten onları görmeden de halledersin diye düşünüyorum. Diğer bir seçenek tek amacın tuşları görmekse keycaps yerine monitör ışığı da alabilirsin, hem göz yorgunluğunu da azaltır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…