Tabii ki.Sitede bitmez diye düşünüyorum beklerım 1,2 hafta, ılgılendıgınız ıcın cok teşekkür ederım gelınce tepkı suresını ve sesını gostermek ıcın bir vıdeo cekebılırsenız cok sevinırım.
Hocam Blue ile neredeyse tamamen aynılar. Yellow cok cok az daha sesli ve tactile degil tek fark bu. Tactile mı Linear mi istiyor ona gore secmesi en temizi.Akko V3 cream yellow pro'ya göz atabilirsiniz çok tatlı bir sesi var bana göre incelemelerine bakabilirsiniz.
Tabii ki.
Hocam blue ile neredeyse tamamen aynılar. Yellow cok cok az daha sesli ve tactile degil tek fark bu. Tactile mı linear mi istiyor ona gore secmesi en temizi.
Ses ile alakasi yok hocam. Tactile tuşlarda bir çıkıntı var basarken bastığınızı hissediyorsunuz. Linear ise dumduz gidiyor. Yazi yazmak icin tactile daha iyi hissettiriyor ama oyun icin linear daha mantikli. Sessiz olsun derseniz Blue ya da Yellow almayin Silver alin bence. En performanslisi budur oyun icin.Linear ile tactile farkı nedir performansı daha iyi olanı arıyorum normalde ama geregınden fazla ses de ıstemem.
Ses ile alakasi yok hocam. Tactile tuşlarda bir çıkıntı var basarken bastığınızı hissediyorsunuz. Linear ise dumduz gidiyor. Yazi yazmak icin tactile daha iyi hissettiriyor ama oyun icin linear daha mantikli. Sessiz olsun derseniz blue ya da yellow almayin Silver alin bence. En performanslisi budur oyun icin.
Hem oyun icin ideal hem daha sessiz.
Cok teşekkür ederim ilgilendigin için birkaç inceleme videosuna göz gezdireyim en kötü seninki geldikten sonra bir sorum olursa sorarım.
Ne demek. Kolay gelsin size.Cok teşekkür ederim ilgilendigin için birkaç inceleme videosuna göz gezdireyim en kötü seninki geldikten sonra bir sorum olursa sorarım.
Hocam konudan bağımsız bir sorum olacaktı. Akko V3 pro yellow olan switchi almayı planlıyorum bende. 2 Adet olan ürün 656,59TL. Sepete ekleyince toplam ödeyeceğim tutar 1.188,48TL. Şimdi 30 Euro sınırı olduğu için bu sınır 'ara toplam' için mi yoksa 'bütün toplam' yazan kısım için mi? Teşekkürler şimdiden.Akko V3 Pro krem mavi anahtarı 5 Pin 45gf dokunsal anahtarı toz geçirmez kök ile uyumlu MX mekanik klavye (45 adet) - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Şuan indirimde 90 tanesi (Aula F75 84 tuşlu) 700tlye vergi ile 100tlye geliyor. Satıcı akkonun kendisi direkt.
Hocam gümrük vergisini sizden kesiyor zaten (493.27TL). Ürünün maliyeti yani kendi değeri o 30 dolar uzerinden değerlendirilen kısım. 700TL oldugundsn gümrük sıkıntısı yasamazsiniz.Hocam konudan bağımsız bir sorum olacaktı. Akko V3 pro yellow olan switchi almayı planlıyorum bende. 2 Adet olan ürün 656,59TL. Sepete ekleyince toplam ödeyeceğim tutar 1.188,48TL. Şimdi 30 Euro sınırı olduğu için bu sınır 'ara toplam' için mi yoksa 'bütün toplam' yazan kısım için mi? Teşekkürler şimdiden.
Akko V3 pro Krem Sarı Anahtar 5 Pimli 50gf MX Mekanik Klavye ile Uyumlu Toz Geçirmez Köklü DoÄrusal Anahtar (45 adet) - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Eki Görüntüle 2362364
Ses ile alakasi yok hocam. Tactile tuşlarda bir çıkıntı var basarken bastığınızı hissediyorsunuz. Linear ise dumduz gidiyor. Yazi yazmak icin tactile daha iyi hissettiriyor ama oyun icin linear daha mantikli. Sessiz olsun derseniz blue ya da yellow almayin Silver alin bence. En performanslisi budur oyun icin.
Hem oyun icin ideal hem daha sessiz.
Hocam bıraz bakındım da Speed switch de önerdilerSpeed switchler nasıl önerir misin?
Hepsi ayni mantik zaten. Malzeme kalitesi/ ses/ fiyat'a göre secmelisiniz. Inceleyin incelemeleri kendiniz karar verin. Razer almayin derim.Speed switchler nasıl önerir misin?
Hocam bıraz bakındım da Speed switch de önerdiler
Kailh Speed Silver, Gateron Speed Silver Pro, Akko V3 Pro gümüş (Silver), ttc Speed Silver v2, Razer optical Speed switch bu modeller nasıl sizce hangisi tercih edilmeli.
Merhabalar. Geldi ve test ettim sesleri. Blue cok stabil ve asiri iyi hissettiriyor. Agir bir tactile degil ama asiri hassas da degil. Sesini de daha cok begendim şahsen. Öneririm.Sitede bitmez diye düşünüyorum beklerım 1,2 hafta, ılgılendıgınız ıcın cok teşekkür ederım gelınce tepkı suresını ve sesını gostermek ıcın bir vıdeo cekebılırsenız cok sevinırım.
Hepsi ayni mantik zaten. Malzeme kalitesi/ ses/ Fiyat'a göre secmelisiniz. Inceleyin incelemeleri kendiniz karar verin. Razer almayin derim.
Ben genel olarak seviyorum Akko'yu. Pişman etmiyor. Yeni çıkan V3 serisi kalite olarak guzel bir yerde. Eğer sese onem veriyorsaniz rosewood switchlere bakabilirsiniz ekstradan. Ama anladigim kadariyla oyun icin diyorsunuz Silver Pro alin geçin derim. Zaten V3 Pro serisinde tum switchlerin kalitesi ayni. Özellikleri farklı.
Merhaba. Geldi ve test ettim sesleri. Blue cok stabil ve aşırı iyi hissettiriyor. Agir bir tactile degil ama aşırı hassas da degil. Sesini de daha cok begendim şahsen. Öneririm.