Aula F75 için hangi switch alınmalı?

Ben bu saticidan aldım fiyat da benzer zaten. Firmanin kendisi.

Cherry MX Speed Silver, Akko V3 Pro Silver, Kailh Speed Silver switches switchlerde denge koruması olanlar mı daha iyi yoksa + seklınde olanlar mı bu 3 model arasında kaldım.

Cherry MX Speed Silver, Akko V3 Pro Silver, Kailh Speed Silver switches switchlerde denge koruması olanlar mı daha iyi yoksa + seklınde olanlar mı bu 3 model arasında kaldım.
Aga aldın mı switchleri şuan kullanıyorsan oyun için önerir misin ben de almayı düşünüyorum da

Aga aldın mı switchleri şu an kullanıyorsan oyun için önerir misin ben de almayı düşünüyorum da.

Akko V3 Pro Silver güzel alabilirsin farklı model ya da farklı özellik istiyorsan başka da önerebilirim.

Yok hocam oyun için alacağım için en iyisi o olur gibi duruyor bu fiyat aralığında. Oyun için daha iyisi varsa önerirseniz iyi olur ama tabii ki.

Yok hocam oyun için alacağım için en iyisi o olur gibi duruyor bu fiyat aralığında. Oyun için daha iyisi varsa önerirseniz iyi olur ama tabii ki.

Yok hocam modlama yapacaksan sadece + seklınde olanları al denge koruması olan modellerde zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…