Aula F75 için keycap önerisi

Aynen hocam şu an klavye ve keycapsleri sepete ekledim ikisi 820'ye geliyor ek vergi falan yok değil mi bu fiyatta odeyecegim? Bir yerde arkadaş 900-1000 geliyor demiş vergiyle sadece klavye.

Hocam sepetteki fiyatı 820 ise 1312 lira tutacak eğer vergili fiyatı ise hiçbir şey çıkmaz başka.

Hocam sepetteki fiyatı 820 ise 1312 lira tutacak eğer vergili fiyatı ise hiçbir şey çıkmaz başka.
Vergili fiyat olup olmadığına nasıl bakıyoruz? Dediğiniz fiyat olursa da €30 aşıyor galiba. Bu nedenle keycapslari iptal etmem gerekir.

Evet gördüm 1310 ediyor keycapsleri iptal ettim.

Son düzenleme:
Vergili fiyat olup olmadığına nasıl bakıyoruz? Dediğiniz fiyat olursa da €30 aşıyor galiba. Bu nedenle keycapslari iptal etmem gerekir.

Evet gördüm 1310 ediyor keycapsleri iptal ettim.

Hocam sizin sepete eklediğiniz fiyat vergisiz vergili halini bulmak için 1.6 ile çarpıyoruz zaten ödeme esnasında vergileri ekliyor SS atarsanız daha çok yardımcı olurum 30€ kuralıda vergisiz için geçerli zaten.

0,6 ile çarpması lazım

Valla böyle diyor 1,050 de geçmesin diyor orada. Keycapsı kaldırıyorum ama bu seferde 670 i tutturamıyorum

Hangi keycapsi aldın ki?
Sizin attığınız

Doğru mu bilmiyorum ama keycapsleri iptal etmeme gerek yok sanırım. Vergiler dahil değilmiş €30 bu yüzden gümrükte de sorun çıkartmıyor galiba. Yanlışım varsa düzeltin.

Klavye ve keycapsleri geçtim sipariş hadi bakalım.

Son düzenleme:

Vergiler hariç 30€ geçmemesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…