Aula F75 için keycap önerisi

Bende kuzey ışıklandırmalı Aula F75 var ve onu Temu'dan alırken yanında Magegee pudding keycaps aldım. Harfler tuşların üzerinde bulunduğu için kuzey ışıklandırma güzel aydınlatıyor ancak tuşların şeffaf etekleri güney ışıklandırmaya göre daha az aydınlanıyor. Güney ışıklandırma harfleri aydınlatmada kuzey kadar etkili olmasa da sorun yaşatacağını düşünmüyorum, ayrıca görsel şölen daha gözle görülür olacaktır. Yine de güney için bu tarz bir keycaps setini deneyen birisinden yorum almak mantıklı olur.

Bende kuzey ışıklandırmalı Aula F75 var ve onu Temu'dan alırken yanında magegee pudding keycaps aldım. Harfler tuşların üzerinde bulunduğu için kuzey ışıklandırma güzel aydınlatıyor ancak tuşların şeffaf etekleri güney ışıklandırmaya göre daha az aydınlanıyor. Güney ışıklandırma harfleri aydınlatmada kuzey kadar etkili olmasa da sorun yaşatacağını düşünmüyorum, ayrıca görsel şölen daha gözle görülür olacaktır. Yine de güney için bu tarz bir keycaps setini deneyen birisinden yorum almak mantıklı olur.

Bende aynı şekilde magegee markalı keycap alacağım ama bakalım dediğiniz gibi LED'leri güneyde olan birinin yorumunu bekleyim yorumunuz için sağ olun.

Bende aynı şekilde magegee markalı keycap alacağım ama bakalım dediğiniz gibi LED'leri güneyde olan birinin yorumunu bekleyim yorumunuz için sağ olun.
Benim klavyem güney. Güzel aydınlatıyor, sadece yazılar kuzey kadar parlak değil de sönük kalıyor, ama çok da kötü değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı