Çözüldü Aula F75 ile "#" nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

koldaseray

Kilopat
Yer
Hawkins Indiana
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, canlı destekte çalıştığım için hastag tuşu benim için çok önemli, her cümlede kullanıyorum. İngilizceye geçmeden nasıl basabilirim ben için çok önemli. Sizlerden ricam yardım edebilir misiniz?

Dostum sağ CTRL tuşunu Alt Gr yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eşittiri nasıl kullanacağımızı bilen var mı acaba?

Ayarlardan klavyeyi önce QWERTY Amerika Birleşik Devletleri olarak yükleyin. Daha sonra, görev çubuğunun sağ alt köşesinden "TUR" yazan klavye dilini "ENG" yani İngilizce yapın. Ardından Shift + 3 tuşlarına bastığınızda "#" işareti çıkacaktır.

Adımlar şu şekilde:

1. Ayarlar > Dil ve klavye seçeneklerini düzenleyin > Dil ekle
  2. İngilizce (Amerika Birleşik Devletleri) - Uluslararası QWERTY dilini seçin ve ekleyin.
  3. Dil ekledikten sonra, listenin altında Türkçe dilini isterseniz silebilirsiniz.
  4. Eklenen dillerin altında "English" seçeneğini seçin ya da görev çubuğunun sağ alt köşesindeki "TUR" yazan kısmı "ENG" olarak değiştirin.
  5. Shift + 3 tuşlarına bastığınızda artık "#" işaretini yapabilirsiniz.

Ekstra olarak:
  • Ayarlar > Dil ve klavye seçeneklerini düzenleyin > Klavye sekmesine gidin.
    • Orada seçim kısmı olacak, klavyeyi "ABD - Uluslararası" olarak ayarlayın.
  • Konu dışı bir not: Eğer dil ekle kısmından Türkçeyi silerseniz, başlat menüsündeki yazılar İngilizce olacaktır.
    • Bunun düzeltme yöntemi:
      Ayarlar > Dil ve klavye seçeneklerini düzenleyinkısmına gidin.
      • En yukarıdaki 5 seçenekten üçünü Türkçe yapın:
        1. Windows ekranı
        2. Uygulamalar ve web siteleri
        3. Bölgesel biçim
      • Bu ayarları Türkçe olarak değiştirmeniz yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı