Arkadaşlar Aula F75 ten W75'e geçeceğim ikisi de 75 cm diye biliyorum ama W75 videolar da Aula'dan daha büyük gözüküyor.
Ben de boyut farkı olduğunu düşünmüyorum, yani varsa bile w75 in sağ tarafta biraz daha boşluğu olduğu için 1-2 cm fark olur en fazla. Bir de yanlış yazdınız sanırım 75 cm'yi.Arkadaşlar Aula F75 ten W75'e geçeceğim ikisi de 75 cm diye biliyorum ama W75 videolar da Aula'dan daha büyük gözüküyor.
75cm değil 75 olsa duramazsın.Arkadaşlar Aula F75 ten W75'e geçeceğim ikisi de 75 cm diye biliyorum ama W75 videolar da Aula'dan daha büyük gözüküyor.
Hocam bizzat W75 kullanan birisi olarak sanmıyorum daha büyük olduğunu sonuçta ikisi de %75 klavye.
Ben de boyut farkı olduğunu düşünmüyorum, yani varsa bile W75'in sağ tarafta biraz daha boşluğu olduğu için 1-2 cm fark olur en fazla. Bir de yanlış yazdınız sanırım 75 Cm'yi.
75cm değil 75 olsa duramazsın.
O 75 cm i değil dostum klavye boyutunun %75 olduğunu söylüyor. İkisi de aynı boyda.
2-3 cm oynayarak W75 daha büyük gelebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.