Aula F75 ışık FN kısayolu bozuldu

OSCAR_ADAM

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ortalama 2 aydır kullandığım Aula F75 klavyem az önce uygulamada makro ayarı yaparken ışık kombinasyonu bozuldu.
FN+; yapmama rağmen ışıkları değişmiyor sadece uygulamadan değişiyor, üstelik normalde FN kombinasyonuyla olması gerekirken Alt Gr+W Alt Gr + B çalışıyor ama ışık hiçbir şekilde değişmiyor. Uygulamaya reset attım PC'yi yeniden başlattım o bozulmalara karşı fix driverini de indirdim ama düzelmedi, bunun bir çözümü var mıdır yoksa artık böyle mi kullanmak zorunda kalacağım?
düzeltme: komple Fn tuşu işlevini kaybetti bunu nasıl düzelteceğim?

Son düzenleme:
FN+ESC basılı tutun ışıklar yanıp sönene kadar, reset atsın belki düzelir.

Maalesef denedim olmadı ama FN kombinasyonuyla değil Alt Gr kombinasyonuyla.

Sanırım sorunun kaynağını buldum Alt Gr FN ile yer değiştirdi görev olarak her kısayol Alt Gr ile çalışıyor ama ışık kombinasyonu çalışmıyor bunu resetlemenin bir yolu yok mu? Uygulamadanda denedim sil yükle yaptım ama olmadı.

Son düzenleme:
Maalesef denedim olmadı ama FN kombinasyonuyla değil Alt Gr kombinasyonuyla.

Sanırım sorunun kaynağını buldum Alt Gr FN ile yer değiştirdi görev olarak her kısayol Alt Gr ile çalışıyor ama ışık kombinasyonu çalışmıyor bunu resetlemenin bir yolu yok mu? Uygulamadanda denedim sil yükle yaptım ama olmadı.
Klavye Mac moduna geçmiş olabilir. Kılavuzundan Windows modunun kısayollarına bir bakın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı