Aula F75 keycap önerisi

deactivatedfemo

Hectopat
Merhaba,

Aula F75 kullanıyorum, şeffaf ya da güzel PBT keycap önerileri bekliyorum. Temu'ya da yurt dışında gümrük sorunu yaşamayacağım ürünler önerirseniz sevinirim.

Merhaba,

Aula F75 kullanıyorum, şeffaf ya da güzel PBT keycap önerileri bekliyorum. Temu'ya da yurt dışında gümrük sorunu yaşamayacağım ürünler önerirseniz sevinirim.
Işık geçirsin mi istiyorsunuz?

Sizin aula'nın ışıkları güneyde mi kuzeyde mi?

Kuzey'den ise 126-kez 8- seçenekleri şeffaf tuş seti pbt malzeme çift- enjeksiyon kalıplama süreci cross-axis klavye için uygun, klavye aksesuarları, klavye yükseltme, şık klavye, dayanıklı klavye, klavye tutkunları, bilgisayar klavyesi, klavye , pc aksesuarları - elektronik - Temu bu ama fiyatı biraz tuzlu.
Güney'den ise https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-printed-keycaps-cherry-pbt-1264415217/detay/ bu.

Kuzey'den diye attığımı kendim kullanıyorum üstten ışık geçirmesi için malzemesini biraz daha ince yapıyorlar o yüzden sesi bi tık daha tiz geliyor kendi tuşları kadar tok olmuyor. O yüzden hiç ışık geçirmeyen pbtler de var onlar daha tok ses çıkarır.

Ama üstten ışık geçiren başka bir yerde bulamazsınız çoğu marka üstten ışık geçiren pbt üretmiyor. Üretenler de pudding üretiyor.

11 renkli tuş takımı 126 tuşluk pbt malzeme çift enjeksiyon - Temu Türkiye bu da ışık geçirmiyor ama sesi daha tok olur.

Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı bu da ışık geçirmiyor ama sesi tok olur arada 700 liraya düşüyor indirimlerde.

Ben de bayağı bi araştırma yapmıştım bu konuda ucuza nerden alırım diye en sonunda 126-kez 8- seçenekleri şeffaf tuş seti pbt malzeme çift- enjeksiyon kalıplama süreci cross-axis klavye için uygun, klavye aksesuarları, klavye yükseltme, şık klavye, dayanıklı klavye, klavye tutkunları, bilgisayar klavyesi, klavye , pc aksesuarları - elektronik - Temu buna karar verdim

sıradışı klavye tuşları pbt malzeme 126 tuşlu küçük - Temu Türkiye bu da olabilir ama 500 600'e çıkar bunlar vergiyle birlikte.

Son düzenleme:
Işık geçirsin mi istiyorsunuz?

Sizin Aula'nın ışıkları güneyde mi kuzeyde mi?

Kuzey'den ise 126-kez 8- seçenekleri şeffaf tuş seti pbt malzeme çift- enjeksiyon kalıplama süreci cross-axis klavye için uygun, klavye aksesuarları, klavye yükseltme, şık klavye, dayanıklı klavye, klavye tutkunları, bilgisayar klavyesi, klavye , pc aksesuarları - elektronik - Temu bu ama fiyatı biraz tuzlu.
Güney'den ise https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-printed-keycaps-cherry-pbt-1264415217/detay/ bu.

Kuzey'den diye attığımı kendim kullanıyorum üstten ışık geçirmesi için malzemesini biraz daha ince yapıyorlar o yüzden sesi bir tık daha tiz geliyor kendi tuşları kadar tok olmuyor. O yüzden hiç ışık geçirmeyen PBT'ler de var onlar daha tok ses çıkarır.

Ama üstten ışık geçiren başka bir yerde bulamazsınız çoğu marka üstten ışık geçiren PBT üretmiyor. Üretenler de pudding üretiyor.

11 renkli tuş takımı 126 tuşluk pbt malzeme çift enjeksiyon - Temu Türkiye bu da ışık geçirmiyor ama sesi daha tok olur.

Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı bu da ışık geçirmiyor ama sesi tok olur arada 700 liraya düşüyor indirimlerde.

Ben de bayağı bir araştırma yapmıştım bu konuda ucuza nereden alırım diye en sonunda 126-kez 8- seçenekleri şeffaf tuş seti pbt malzeme çift- enjeksiyon kalıplama süreci cross-axis klavye için uygun, klavye aksesuarları, klavye yükseltme, şık klavye, dayanıklı klavye, klavye tutkunları, bilgisayar klavyesi, klavye , pc aksesuarları - elektronik - Temu buna karar verdim.

Hocam teşekkürler, çok detaylı şekilde öneride bulunduğunuz için. Temu üzerinden hangi rengi aldınız ve görsel atma şansınız var mı? Ek olarak bayağıdır Temu'dan alışveriş yapmıyorum, bu fiyat ile gümrük sorunu yaratır mı?

Hocam teşekkürler, çok detaylı şekilde öneride bulunduğunuz için. Temu üzerinden hangi rengi aldınız ve görsel atma şansınız var mı? Ek olarak bayağıdır Temu'dan alışveriş yapmıyorum, bu fiyat ile gümrük sorunu yaratır mı?
Temudan alınan şeyler gümrükte kalmıyo fiyatını ona göre ayarlıyorlar.

Fotoğraf atarım. Ek olarak kriterlerinizi ve klavyenizin ışığının güneyde mi kuzeyde mi olduğunu belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

LED'ler kuzeyde yani üst kısımda, hissiyat olarak kendi tuş takımı güzel fakat gece kullanıyorum genelde ve görmesi zor. Bu nedenle öneri bekliyorum aslında.

Bu keycapsler. Ama ışıklar güneydeyse bu kadar parlak olmayabilir o yüzden sordum ona göre farklı bi seçim yapman daha iyi olur.

Dosya Ekleri

• IMG_20250831_212148.jpg
    IMG_20250831_212148.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20250830_172845.jpg
    IMG_20250830_172845.jpg
    191,2 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20250830_163950.jpg
    IMG_20250830_163950.jpg
    264,4 KB · Görüntüleme: 17

HOcam ben bunun benzeri bir Japon temalı MOA profil keycaps kullanıyorum ve inanın MOA olmasının ynaı sıra tuş kenarlarının yuvarlatılmış ve geniş olması çok ayrı bir tat veriyor.

Bu arada 1200 1300 TL'yi falan geçmezseniz gümrükte sorun olmuyor. Temu'dan aldığınızda Temu gümrük limitini geçmenize zaten izin vermediği için bir sorun hiç yaşamazsınız.

16.jpg

LED'ler kuzeyde yani üst kısımda, hissiyat olarak kendi tuş takımı güzel fakat gece kullanıyorum genelde ve görmesi zor. Bu nedenle öneri bekliyorum aslında.
Kuzeyde ise side printed almayın ben aldım pişman oldum. Işığı gözükmüyor hiç. O zaman pudding bu attığım ya da yine mat birşey alabilirsiniz ama matların ışığı gözükmez.

HOcam ben bunun benzeri bir Japon temalı MOA profil keycaps kullanıyorum ve inanın MOA olmasının ynaı sıra tuş kenarlarının yuvarlatılmış ve geniş olması çok ayrı bir tat veriyor.

Bu arada 1200 1300 TL'yi falan geçmezseniz gümrükte sorun olmuyor. Temu'dan aldığınızda Temu gümrük limitini geçmenize zaten izin vermediği için bir sorun hiç yaşamazsınız.

Eki Görüntüle 2568285
Işık geçirsin istemiş arkadaş sanırım.

Hocam ben bunun benzeri bir Japon temalı moa profil keycaps kullanıyorum ve inanın moa olmasının ynaı sıra tuş kenarlarının yuvarlatılmış ve geniş olması çok ayrı bir tat veriyor.

Eki Görüntüle 2568285

Teşekkürler hocam öneri için fakat bu tuşlarda da gece sorun yaşayacağımı düşünüyorum. Arkadaşın önerilerini kontrol edeceğim.

Toparlarsak ışık geçirsin istiyorsanız bu 126-kez 8- seçenekleri şeffaf tuş seti pbt malzeme çift- enjeksiyon kalıplama süreci cross-axis klavye için uygun, klavye aksesuarları, klavye yükseltme, şık klavye, dayanıklı klavye, klavye tutkunları, bilgisayar klavyesi, klavye , pc aksesuarları - elektronik - Temu ama sesi biraz tizleşebilir klavyenin isterseniz size ses testi yapıp da atarım ama biraz bekletebilirim.
double shot pbt pudding tuş kapakları 130 tuş yarı - Temu Türkiye ya da bu olur ışık geçiren.
klavyeler için tam anahtar seti - Temu Türkiye daha ucuz olsun diyorsanız bu olur ama bunun malzemesi pbt değil abs bi süre sonra parlama yapabilir ve sesi daha tiz çıkabilir bunun da. o yüzden çok önermem bunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı