Aula F75 kısayolları çalışmıyor

King Stannis

Centipat
Daha fazla  
Ben bu klavyeyi aldımda ayıptır söylemesi hiçbir şey anlamadım zaten. Galiba yanlışlıkla Win tuşunu kapattım çalışmıyor şu an ne yapacağım? Biri el atsın ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fn+Esc tuş kombinasyonunu dener misin? 5 saniye gibi bir süre basılı tutsan yeterli ışıklar yanıp sönecektir büyük ihtimalle o zaman bırakabilirsin.

Genellikle ESC tuşu şarj olurken ve şarj azken yanıp söner. Tam şarj olunca ya yeşil oluyor ya da sönüyor ama genellikle yeşil olur. Eğer olmazsa FN+b kombinasyonu ile bu ESC tuşunun yanındaki LED'i aktif eder. Ek olarak Bluetooth üzerinden bağlantı kuruyorsanız Windows Bluetooth ayarlarından şarjının kaç olduğunu görebilirsiniz.

Genellikle ESC tuşu şarj olurken ve şarj azken yanıp söner. Tam şarj olunca ya yeşil oluyor ya da sönüyor ama genellikle yeşil olur. Eğer olmazsa FN+b kombinasyonu ile bu ESC tuşunun yanındaki LED'i aktif eder. Ek olarak Bluetooth üzerinden bağlantı kuruyorsanız Windows Bluetooth ayarlarından şarjının kaç olduğunu görebilirsiniz.
hocam şuan 2.4ghzda kullanıyorum yanı sönüyor

@King Stannis

Kabloyu çıkartınız sonrasında 2.4GHz seçeneğine geçin ve FN+b tuşlarına basılı tutun yukarıda hemen bulunan sayılar(1-0'a kadar)şarjının yüzde oranını gösterir örnek olarak 1 sayısı %10 olur. Şarj içinde wired moda geçin kablo ile şarj edin dediğim kombinasyonu tekrar yapın ve şarj oranlarını görürsünüz.

@King Stannis

Kabloyu çıkartınız sonrasında 2.4GHz seçeneğine geçin ve FN+b tuşlarına basılı tutun yukarıda hemen bulunan sayılar(1-0'a kadar)şarjının yüzde oranını gösterir örnek olarak 1 sayısı %10 olur. Şarj içinde wired moda geçin kablo ile şarj edin dediğim kombinasyonu tekrar yapın ve şarj oranlarını görürsünüz.
hocam sıfıra kadar yeşil yanıyor bide ben baştaki dalgalı şey mavi yanıyor ama hala 2.4ghzda takılmalar mevcut

Yanıp sönüyorsa şarjı azaldı demek oluyor sanırsam yüzde 20'nin altına düşmüş olması lazım.
böyle yukarı doğru kademe kademe gidiyor sonra sönup yeniden başlıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı