Aula F75 Kısayolları

Çok sağ olun hocam. Klavyem daha gelmedi ancak ilk defa %70 klavye kullanacağım o yüzden bu bilgiler bana çok yardımcı olacak. Gerçekten çok sağ olun hocam.

Ne demek, ben de zorlanırım sanıyordum ancak zorlanmadım. Arada elim Numpad'e gidiyor hala ama birkaç güne o da geçer.

Sipariş edeceğim teşekkür ederim, Aula F75 kalitesinde ve numpad dahili olan başka bir klavye var mı?

Sipariş edeceğim teşekkür ederim, Aula F75 kalitesinde ve numpad dahili olan başka bir klavye var mı?

Evet var ama fiyat olarak maalesef çok başka lige gidiyor olay. Bu fiyat aralığında ise, yok diyebilirim.

Ben de siyah aldım galiba ttc crescent değil. graywood v3 geldi . Ben tok buldum ama diğer modelleri ile kıyaslamadığım için bir şey diyemeyeceğim.

İngilizce klavyeye alışık olmadığımdan çok garip geliyor. Büyük küçüktür işareti yazamıyorum, @ koyamıyorum. Bunların kısayollarını da biliyor musunuz acaba?

Klavyeyi Windows moduna alırsan çözülecektir. FN+W ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…