Aula F75 klavye alınır mı?

mehsel12

Centipat
Daha fazla  
Temu'da mükemmel bir indirimde 575 gibi bir fiyatı var, vergiyle 1000TL. Sizce nasıl bir klavye, alınabilir mi? Fiyatına göre nasıl? İnceleyen bir kanal da görmedim, özellikleri nelerdir? Kullanan biri varsa bilgilendirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kısacası alınır diyor. Benimki daha elime ulaşmadı ama umutluyum bu fiyata zaten başka alternatifi düşünülemez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kısacası alınır diyor. Benimki daha elime ulaşmadı ama umutluyum bu fiyata zaten başka alternatifi düşünülemez.

Bu eleştirileri 70 dolarlık fiyat için yapıyor. 15 dolar için düşünürsen bambaşka oluyor :D

Bunda bu aralar bahsedilen hile gibi özellik yok değil mi? Merakımdan soruyorum.

"Rapid trigger" özellikli klavye arıyorsanız manyetik switchli klavyelere bakmanız gerekiyor. Wraith W75, Apex Pro mini, ATK75, Akko mod007b falan bakmanız lazım ama fiyatları F75'in 4-5 katı civarında.

Temu'da mükemmel bir indirimde 575 gibi bir fiyatı var, vergiyle 1000TL. Sizce nasıl bir klavye, alınabilir mi? Fiyatına göre nasıl? İnceleyen bir kanal da görmedim, özellikleri nelerdir? Kullanan biri varsa bilgilendirebilir mi?

Daha iyisi zor bulunur usta Temu da ekstra bir indirim ile 500 olan klavyeyi 200'e kadar indirdi hiç düşünmeden yapıştırdım kesinlikle değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı