K kuytux Picopat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #1 3 4 gün önce Aula F75 klavye geldi hiçbir sıkıntı yoktu fakat driverını kurduktan sonra sürekli olarak her tuşa çift tııklamaya başladım. Sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2024
3 4 gün önce Aula F75 klavye geldi hiçbir sıkıntı yoktu fakat driverını kurduktan sonra sürekli olarak her tuşa çift tııklamaya başladım. Sorunu nasıl çözebilirim?
Polwen Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 173 28 Kasım 2024 #2 sanırım bu klavyeyi herkese sahte veya çin malı olarak mı sattılar ne yaptılar gelende 3-4 gün sonra sorunlar başlıyor
sanırım bu klavyeyi herkese sahte veya çin malı olarak mı sattılar ne yaptılar gelende 3-4 gün sonra sorunlar başlıyor
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 28 Kasım 2024 #3 Polwen dedi: sanırım bu klavyeyi herkese sahte veya çin malı olarak mı sattılar ne yaptılar gelende 3-4 gün sonra sorunlar başlıyor Genişletmek için tıkla... Geleli 1 haftadan fazla oldu yağ gibi akıyor. Yazılımında problem var bunun. Firmware reset atarsanız düzelebilir.
Polwen dedi: sanırım bu klavyeyi herkese sahte veya çin malı olarak mı sattılar ne yaptılar gelende 3-4 gün sonra sorunlar başlıyor Genişletmek için tıkla... Geleli 1 haftadan fazla oldu yağ gibi akıyor. Yazılımında problem var bunun. Firmware reset atarsanız düzelebilir.
Polwen Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 173 28 Kasım 2024 #4 Monarch Leviathan dedi: Geleli 1 haftadan fazla oldu yağ gibi akıyor. Yazılımında problem var bunun. Firmware reset atarsanız düzelebilir. Genişletmek için tıkla... ben hiç kullanmadım ama forumda çok sorun yaşayan olduğu için söyledim sadece
Monarch Leviathan dedi: Geleli 1 haftadan fazla oldu yağ gibi akıyor. Yazılımında problem var bunun. Firmware reset atarsanız düzelebilir. Genişletmek için tıkla... ben hiç kullanmadım ama forumda çok sorun yaşayan olduğu için söyledim sadece
evixton Picopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #5 Fn+w 5 saniye basılı tut