mesker Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 Merhaba. Klavyenin driveri kurdum ilk başlarda sorun yoktu fakat son birkaç gündür bu hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2024
Merhaba. Klavyenin driveri kurdum ilk başlarda sorun yoktu fakat son birkaç gündür bu hatayı alıyorum.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #2 mesker dedi: Eki Görüntüle 2377837 Merhaba. Klavyenin driveri kurdum ilk başlarda sorun yoktu fakat son birkaç gündür bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer alıcısı ile bağlanıyorsanız kabloyla bağlanıp tekrar deneyin hocam.
mesker dedi: Eki Görüntüle 2377837 Merhaba. Klavyenin driveri kurdum ilk başlarda sorun yoktu fakat son birkaç gündür bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer alıcısı ile bağlanıyorsanız kabloyla bağlanıp tekrar deneyin hocam.
mesker Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #3 Bedirhn93 dedi: Eğer alıcısı ile bağlanıyorsanız kabloyla bağlanıp tekrar deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Öyle de denedim fakat aynı hata devam ediyor silip baştan yükledim 3 kere halen aynı.
Bedirhn93 dedi: Eğer alıcısı ile bağlanıyorsanız kabloyla bağlanıp tekrar deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Öyle de denedim fakat aynı hata devam ediyor silip baştan yükledim 3 kere halen aynı.
DarkSynergy Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #4 Çözüldü mü?
ErdemŞen Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #5 mesker dedi: Eki Görüntüle 2377837 Merhaba. Klavyenin driveri kurdum ilk başlarda sorun yoktu fakat son birkaç gündür bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba hata çözüme ulaştı mı bende de aynısı oldu.
mesker dedi: Eki Görüntüle 2377837 Merhaba. Klavyenin driveri kurdum ilk başlarda sorun yoktu fakat son birkaç gündür bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba hata çözüme ulaştı mı bende de aynısı oldu.
mesker Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #6 ErdemŞen dedi: Merhaba hata çözüme ulaştı mı bende de aynısı oldu. Genişletmek için tıkla... Merhaba, driveri silip baştan yüklemiştim hata devam ediyordu fakat uygulamayı o günden beri hiç açmadım gerek te duymamıştım şuan denedin çalışıyor kendiliğinden düzeldi diyebilirim.
ErdemŞen dedi: Merhaba hata çözüme ulaştı mı bende de aynısı oldu. Genişletmek için tıkla... Merhaba, driveri silip baştan yüklemiştim hata devam ediyordu fakat uygulamayı o günden beri hiç açmadım gerek te duymamıştım şuan denedin çalışıyor kendiliğinden düzeldi diyebilirim.