Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #1 Merhaba, dün çalışıyordu. Bugün uygulamadan fabrika ayarlarına aldım ve bir daha basmadı. Işıkları yanıyor fakat tuşları çalışmıyor.
Merhaba, dün çalışıyordu. Bugün uygulamadan fabrika ayarlarına aldım ve bir daha basmadı. Işıkları yanıyor fakat tuşları çalışmıyor.
Rabbani Catesby Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 295 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #2 Yiğitrrr dedi: Merhaba, dün çalışıyordu. Bugün uygulamadan fabrika ayarlarına aldım ve bir daha basmadı. Işıkları yanıyor fakat tuşları çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Ne zaman aldınız.
Yiğitrrr dedi: Merhaba, dün çalışıyordu. Bugün uygulamadan fabrika ayarlarına aldım ve bir daha basmadı. Işıkları yanıyor fakat tuşları çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Ne zaman aldınız.
L Lordenmarious Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 416 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Kasım 2024 #3 Sürücünüzü tekrar yüklemeyi deneyin. Epomaker X AULA F75 Driver Driver, software for F75 keyboards. epomaker.com
Sürücünüzü tekrar yüklemeyi deneyin. Epomaker X AULA F75 Driver Driver, software for F75 keyboards. epomaker.com
exist.one Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 1.740 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri B360M D3SH Intel i5-9400F 16384 MB RAM (16 GB) DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: Powercolor AMD RX 6600XT Windows 10 Pro 64 Bit. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Kasım 2024 #4 Yiğitrrr dedi: Merhaba, dün çalışıyordu. Bugün uygulamadan fabrika ayarlarına aldım ve bir daha basmadı. Işıkları yanıyor fakat tuşları çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Firmware kurun.
Yiğitrrr dedi: Merhaba, dün çalışıyordu. Bugün uygulamadan fabrika ayarlarına aldım ve bir daha basmadı. Işıkları yanıyor fakat tuşları çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Firmware kurun.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #5 @Rabbani Catesby @Lordenmarious @ExisT. One hocam uygulamasından reset dersek Firmware'sini de siliyor demek ki. Firmware'yi kurunca düzeldi. Teşekkür ederim bu konuyuda çözüldü olarak işaretleyelim. Herkes faydalansın.
@Rabbani Catesby @Lordenmarious @ExisT. One hocam uygulamasından reset dersek Firmware'sini de siliyor demek ki. Firmware'yi kurunca düzeldi. Teşekkür ederim bu konuyuda çözüldü olarak işaretleyelim. Herkes faydalansın.