Alıcı Aula F75 klavye

İstanbul'da Sarıyer'de oturuyorum ve bu ilçeye yakın bir de satan varsa elden alabilirim. Onun dışında kargo falan pek hoşlandığım şeyler değil. Satan varsa cuma-cumartesi günü gelip elden 1300 TL'ye alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten geliş fiyatı 1000TL'yi buluyor 1500 aşagı veren olur mu sanmıyorum.
Olabilir :). Kimusi 300 tl miktarlarada aldı, 2 tane alsa zaten 1 tanesi bedavaya denk geliyor hızlıca elinden çıkarmak isterse neden olmasın? Bende 1500 tl vermeyi mantıklı bulmuyorum, tercih meseleso tamamen.

Tamamen fikir amaçlı siz 1300'e alıcısınız, ben pazarlık öncesi 1450'ye satıyorum. Herkes bedavaya almak istiyor sanırım. Kargo fikriniz değişirse;

Tamamen fikir amaçlı siz 1300'e alıcısınız, ben pazarlık öncesi 1450'ye satıyorum. Herkes bedavaya almak istiyor sanırım. Kargo fikriniz değişirse;
1300'e almam beleşe almak oluyorsa bir şey diyemem fikir der geçerim yaoacak bir şey yok :D. Teklif için teşekkürler elden alma niyetindeyim.

1300'e almam beleşe almak oluyorsa bir şey diyemem fikir der geçerim yaoacak bir şey yok :D. Teklif için teşekkürler elden alma niyetindeyim.
Yok yanlis anladiniz, 1300 icin demedim. Ben 1450 yazdım herkes disslike atmış. Demek onlar bedavaya almak istiyor dedim. 1300 gayet iyi rakam.
Burada:

Olabilir :). Kimusi 300 TL miktarlarada aldı, 2 tane alsa zaten 1 tanesi bedavaya denk geliyor hızlıca elinden çıkarmak isterse neden olmasın? Bende 1500 TL vermeyi mantıklı bulmuyorum, tercih meseleso tamamen.

Aldı da sana o kadar ucuza verecek diye bir şey söz konusu degil sen alamadın o insanlar indirimle aldı ve stok bitti piyasası 60 dolarsa o fiyata verir en ucuz 1500 kimse gelip 1300 vermez aksine insanlar fiyatı arttırmaya başladı sırf ucuza aldı diye ucuza veren biri vardır diye düşünmek 😃 degişikmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı