Alıcı Aula F75 klavye

1500 üzeri fiyat çekenler ürün sıfırsa çeksin ama ikinci el için bu fiyatın üstünde satmaya çalışan adamda 500 üzerinde kar beklediği için bir tık aç gözlüdür demeye getiriyorum.
Sıfır kapalı kutu için 1450 TL istedim diye 10 kişi disslike atmıştı, şimdi 1450 TL'ye satan bulamazlar.

Ben 1400'e satiyordum forumdan bir kardesimize klavyem bozuldu satamadim. Suan da ederi zaten 1500-1700 TL. Elden 1700'e almak 1500+ Kargo ucreti odeyip almakla ayni sey zaten.
Doğrudur ama ben size de dediğim gibi ben 1300-1400'e almak istiyorum. Klavye ihtiyacım olmadığı için yedekte duracak bir ürüne daha fazla vermeye niyetim yok. Ha İstanbul/Sarıyer'e yakın bir yerde elden hızlıca alabileceğim şekilde satıyorsa 1500 belki düşünürüm ama şu anlık verebileceğim maksimum tutar 1400 TL.

Sıfır kapalı kutu için 1450 TL istedim diye 10 kişi disslike atmıştı, şimdi 1450 TL'ye satan bulamazlar.
Gayet iyi fiyat hocam günümüz için. Millet değer biçmeyi bilmiyor olmadı beleş verelim.

Neyse daha fazla konu kirlenmez umarım, satmayı düşünen olursa verebileceği bir iletişim adresinden iletişime geçmeyi tercih ederim. Maksimum verebileceğim rakam oturduğum ilçeye yakınsa 1500 tl ancak kafamda şu anlık yer eden rakam 1400 Tl'dir teşekkürler.

Neyse daha fazla konu kirlenmez umarım, satmayı düşünen olursa verebileceği bir iletişim adresinden iletişime geçmeyi tercih ederim. Maksimum verebileceğim rakam oturduğum ilçeye yakınsa 1500 TL ancak kafamda şu anlık yer eden rakam 1400 TL'dir teşekkürler.

Stok bittikten sonra 1500 satan bulabilirsen beni de etiketle ben şahsen 1700 aşagı satan göremedim.

Siz abi kardeş misiniz ben anlamadım, fiyata laf edenlerden birisi 1800'e satan birisi çıktı bu arkadaşta hala laf ediyor :D????? Sende 1700'e mi satıyorsun? Bak güzel insan yukarda ne atmışım? 1300'e forumda satan olmuş mu? Olmuş, ne ilkokullu gibi hala zırlıyorsunuz ben anlamadım. Varsa derdin başka bir konu aç yaz rahatla, ne böyle konuyu kirletmeden duramıyorsunuz.
Stok bittikten sonra 1500 satan bulabilirsen beni de etiketle ben şahsen 1700 aşagı satan göremedim.

Siz abi kardeş misiniz ben anlamadım, fiyata laf edenlerden birisi 1800'e satan birisi çıktı bu arkadaşta hala laf ediyor :D? Sende 1700'e mi satıyorsun? Bak güzel insan yukarıda ne atmışım? 1300'e forumda satan olmuş mu? Olmuş, ne ilkokullu gibi hala zırlıyorsunuz ben anlamadım. Varsa derdin başka bir konu aç yaz rahatla, ne böyle konuyu kirletmeden duramıyorsunuz.

Sen dedigimden ne anladın bilmiyorum ama ben sana bulursan bende almak istiyorum ve arıyorum dostum yazdıgın şeylere bakıyorum da anlama eksikligi var gibi sende psikolaga görün bahsettigin 1300 olan konu Temu üzerinde hala stoku varken açılmış ve satılmış zaten anında isterse bitmeden açmış olsun şuanda 1300 e veren yok ben şu andan bahsediyorum ya anlama problemin var ya da yaşın küçük yaşından dolayı türkçen yetmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı