Aula F75 knob çalışmıyor

PunK4RocK

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, klavyeyi bugün elime aldım. Ben beyaz modelini, kuzenim siyah modelini almıştı. Benim knobum maalesef çalışmıyor. Her türlü İngilizce Türkçe kaynağa baktım. El kitapçığını, Online kullanım kılavuzunu ve forumlara baktım fakat hiçbir yönteme tepki vermiyor. Win+cap basılı tutuyorum, değişen bir şey yok. Knob'a basılı tutuyorum; basılı tutuş öncesi veya sonrası hiçbir şekilde tepki yok. Ses açıp kapamıyorsa klavye ışığını kısıp açıyor yazıyor, fakat o da yok. Hiçbir şekilde işlevi yok şu an. Bunu yaşayan var mı? Son bir umut konu açayım dedim.

FN+W yapıp denedin mi?

Hocam merhaba, evet denedim. Hatta android telefona bile bağlayıp knobu denedim. Farklı pclerde de denedim. Maalesef herhangi bir işlevi yok hiç bir şekilde.

Bugün geldi, ışığı açıp kapatıyor. Sürücüsünü yüklemeyi unutmayın.

Sürücüsüz de ışığı açıp kapamıyor, sürücülü de hiç bir şekilde çalışmıyor.

Sürücüsüz de ışığı açıp kapamıyor, sürücülü de hiç bir şekilde çalışmıyor.
Knob cidden bozuk gelmiş olabilir Temu desteğe yazın kısmi veya tam iade verebilirler öyle yaparlarsa ürün sizde kalır üstüne iade almış olursunuz.

Peki ürün bende kalırsa bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Switch değişim vs gibi. klavyelerden çok anlamıyorum. Çok heves ile aldığım bir klavyeydi kullanmak istiyorum. En kötü tekrar sipariş veririm sorun yok fakat düzeltmenin yolu varsa bu da boşa gitmemiş olur

Hocam selamlar, sahibinden üzerinden açılmamış kutu olarak F75 satın aldım knob tuşu hiçbir şekilde (ses veya ışık) çalışmıyor. Çözebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…