Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.898 Çözümler 27 Yer ABD, Seattle 20 Ağustos 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Klavyem bozulduğunda Aula F75 MAX almayı düşünüyorum. Bu klavye iyi midir alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2025
Merhaba arkadaşlar. Klavyem bozulduğunda Aula F75 MAX almayı düşünüyorum. Bu klavye iyi midir alınır mı?
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.235 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #2 Schwagos dedi: Merhaba arkadaşlar. Klavyem bozulduğunda Aula F75 MAX almayı düşünüyorum. Bu klavye iyi midir alınır mı? Genişletmek için tıkla... Pahalı. Bu parayı hak etmiyor Temu da ucuzken iyiydi. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
Schwagos dedi: Merhaba arkadaşlar. Klavyem bozulduğunda Aula F75 MAX almayı düşünüyorum. Bu klavye iyi midir alınır mı? Genişletmek için tıkla... Pahalı. Bu parayı hak etmiyor Temu da ucuzken iyiydi. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 20 Ağustos 2025 #3 ALUU dedi: Pahalı. Bu parayı hak etmiyor Temu da ucuzken iyiydi. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Temu'dan 400e alıp 1kya hafif modlamistim. Inanilmaz F/P üründü o zaman.
ALUU dedi: Pahalı. Bu parayı hak etmiyor Temu da ucuzken iyiydi. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Temu'dan 400e alıp 1kya hafif modlamistim. Inanilmaz F/P üründü o zaman.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.235 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #4 AliEgemen dedi: Temu'dan 400e alıp 1kya hafif modlamistim. Inanilmaz F/P üründü o zaman. Genişletmek için tıkla... Dünyanın en iyi fiyatı falandı fazlalık diye almadım aptallık ettik.
AliEgemen dedi: Temu'dan 400e alıp 1kya hafif modlamistim. Inanilmaz F/P üründü o zaman. Genişletmek için tıkla... Dünyanın en iyi fiyatı falandı fazlalık diye almadım aptallık ettik.
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.898 Çözümler 27 Yer ABD, Seattle 20 Ağustos 2025 #5 ALUU dedi: Pahalı. Bu parayı hak etmiyor Temu da ucuzken iyiydi. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam.
ALUU dedi: Pahalı. Bu parayı hak etmiyor Temu da ucuzken iyiydi. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam.