Aula F75 nasıl şarj edilir?

Kaan Candan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, lütfen basit bir şekilde anlatır mısınız? Bu klavyeyi bir türlü şarj edemiyorum. Şarj ediyorum, ancak bir saat kullandıktan sonra yine sorun çıkartıyor. Acaba fareyle sinyalleri mi çakışıyor? İkisi de aynı kasaya bağlı. Biri yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_0805.jpeg
    232,8 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_0806.jpeg
    136,8 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj etmek için kablolu moda alıyor musun ?

otadaki tuştan modu değişebilirsın şuan kablolu modda kullanıyorsun

otadaki tuştan modu değişebilirsın şuan kablolu modda kullanıyorsun
Reis onu biliyorum şarj için kabloluya almak lazımmış usbsınıde mıknatıslı yere almak lazımmıs

Kasa masanın altında bir yerdeyse olabilir çakışma durumu.

Reis onu biliyorum şarj için kabloluya almak lazımmış usbsınıde mıknatıslı yere almak lazımmıs

Masanın üstünde,mouse da kablosuz acaba ondan mı çakışıyor ben bilmiyorum

Dosya Ekleri

• IMG_0811.jpeg
    165,3 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_0806.jpeg
    136,8 KB · Görüntüleme: 74

Masanın üstünde, mouse da kablosuz acaba ondan mı çakışıyor ben bilmiyorum

Ondan kaynaklı olamaz ben masamda 20 tane kablosuz cihaz kullanıyorum ama başka USB portlarını deneyin Portların bazıları ile uyuşmazlık olabiliyor olmadı kabloyu çıkarıp direk ön porta takın.

Ondan kaynaklı olamaz ben masamda 20 tane kablosuz cihaz kullanıyorum ama başka USB portlarını deneyin Portların bazıları ile uyuşmazlık olabiliyor olmadı kabloyu çıkarıp direk ön porta takın.
Teşekkür ederim siz de olmasanız kalmıştık valla

Hocam fabrika kontrollü olsa da her zaman üründe veya kabloda sorun çıkma durumu olabilir. Cihaz bu arada bende hangi modda olursa olsun kabloyu taktığım anda şarj oluyor.

USB alıcıyı da koyduğunuz yer önemli. Masanı altında biraz dipte falansa elbette siyan biraz düşebiliyor. Ama sizde kasa masanın üstünde. Alıcıyı USB 3.0 portuna taktığınıza da emin olun. Daha stabil çalışır.

Bu kopma sadece 2.4 ghz modunda amı oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…