Aula F75 nasıldır?

deserteagle7

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İndirimdeymiş ve fiyatına göre çok iyi bir klavye imiş ki ben yakın zamanda klavye aldım :/ Ama bu klavyeyi de sipariş ettim, siyah rengini. Ama forumda bu klavye ile ilgili bir switch muhabbeti dönüyor. Klavye geldiğinde dikkat etmem gereken neler var acaba?

Dostum ben de az önce siyah rengini sipariş ettim ve sonrasında stokları bitti. YouTube'deki incelemeri vs gayet güzel duruyor bakalım memnun kalırız herhalde.

Az önce mi? Stok bitmişti sabah erken saatlerde. Hayırlı olsun. Ben daha 1 hafta önce klavye aldım memnunum aslında Türkçe Q klavye istiyorum genelde ama bunun sesi o kadar iyi ki acaba diyorum elimdekini iade mi etsem?

Az önce mi? Stok bitmişti sabah erken saatlerde. Hayırlı olsun. Ben daha 1 hafta önce klavye aldım memnunum aslında Türkçe Q klavye istiyorum genelde ama bunun sesi o kadar iyi ki acaba diyorum elimdekini iade mi etsem?

Az önce lafın gelişi 10:28'de almışım. Hatta yanlışlıkla iki kere aldım ben telefona SMS gönderir diye bekliyordum SMS gelmedi bir daha bastım tuşa. Sonra birini iptal ettim klavyenin özelliklerine bakmaya devam edeyim diye girdim stoku bitmişti. Garip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı