Emirbey1 Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 YT'den falan videolarına baktım ancak switch özellikleri, RT var mı falan bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?
YT'den falan videolarına baktım ancak switch özellikleri, RT var mı falan bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.309 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 2 Kasım 2024 #2 Emirbey1 dedi: YT'den falan videolarına baktım ancak switch özellikleri, RT var mı falan bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Videolarına baktıysanız nasıl olduğunu anlamışsınızdır. Şu an bu fiyata bedava bu ürün. Piyasası zaten 60-70 dolar.
Emirbey1 dedi: YT'den falan videolarına baktım ancak switch özellikleri, RT var mı falan bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Videolarına baktıysanız nasıl olduğunu anlamışsınızdır. Şu an bu fiyata bedava bu ürün. Piyasası zaten 60-70 dolar.