Yurtdışı değil sadece Temu türkiye kısmında ucuz.Türkiyede pahalı olup, yurtdışında ucuz olduğu için.
500 TL' ye nasıl mal ettin? Vergi ödemedin mi?500 tl civarına mal ettim uzun süredir kullandığım ak820 pro'dan daha başarılı buldum yapı kalitesi olarak. Ak 820 pro 2000 civarına mal olmuştu.
Vergi dahil bin liralık sepet yaptım ama kupon + kredi ile ürünler daha uyguna geldi.500 TL' ye nasıl mal ettin? Vergi ödemedin mi?
Klavyenin Avrupa satışı fiyatı 60$ model ismi ise Epomaker X Aula F75 diye geçiyor. Temu'daki klavye orijinal fakat switchleri farklı olabilir yoksa hem kablosuz hem sesinin tok çıkması için modlanmış klavyeyi bu fiyata bulmak imkansız. Bu fiyat maliyet hesabına ters yani switchleri kendi başınamin 10 dolar eder bence. Muadillerinin fiyatlarına bakarsanız hem Türkiye de hem yurt dışında ne kadar uyguna geldiğini anlayabilirsiniz.
Herkes Aula F75, Aula F75 diye yanıp tutuşuyor forumda. Bu klavyenin olayı ne? Normal klavyelerden ayıran özelliği ne?
60 dolarlık fiyatı bile çok iyi bence. Mekanik olmayan Low profile Bluetooth klavyeler bu fiyatlara satılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.