Aula F75 neden özel bir klavye?

Bu arada aliexpresste Türkiye gönderimli aula f75 var link paylaşmak serbest mi bilmiyorum o yüzden atmadım temuda stokta yok galiba almak isteyen aliden alabilir farklı renk seçenekleri de mevcut. 700 küsür fiyatı var vergisiz hali. vergili 1000₺+ yapıyor black friday indirimi kovalayıp daha uyguna alınabilir.

Hocam ben bulamadım ama aliexpresstekilerin çoğu 2000 tl bandında onlarında Türkiye'ye kargosu yok

Hocam ben bulamadım ama aliexpresstekilerin çoğu 2000 tl bandında onlarında Türkiye'ye kargosu yok
Sepetimde ekliydi artık erişemiyorum ürün sayfasına turkiye için gonderim kapandı herhalde 780 liraydı Türkiye ücretsiz kargo seçeneği vardı. Muhtemelen bugün açıklanan gümrük kanunu yüzünden kaldırılan çok ürün var keycaps almayi düşünüyordum ona da erişemiyorum şuan.

Sanırım öyle AulaF75 temudanda kaldırılmış büyük bir ihtimal tekrardan gelir ürünler 1 hafta içinde kargo ücretsiz olan ürünleri etkiliyormu yeni kanun

Sanırım öyle AulaF75 temudanda kaldırılmış büyük bir ihtimal tekrardan gelir ürünler 1 hafta içinde kargo ücretsiz olan ürünleri etkiliyormu yeni kanun
Ücretli gözükürse tutarı ekleniyormuş 25 dolarlık ürün üstüne 7 dolarlık ksrgo eklenirse sınırı geçiyor ürün ya sipariş verilemiyor yada gelince geri gönderiliyor. Herkes konuşur onlar yapar diyelim

Temu'dan aldım şu an kullanıyorum ama benim pek hoşuma gitmedi Türkçe karakterler yok ezberden yazıyorum. Belki 7-8 senedir efsane X7 klavyeme alıştığım için olabilir biraz eski kafalıyım bu konularda

Temu'dan aldım şu an kullanıyorum ama benim pek hoşuma gitmedi Türkçe karakterler yok ezberden yazıyorum. Belki 7-8 senedir efsane X7 klavyeme alıştığım için olabilir biraz eski kafalıyım bu konularda
Kalemle yazabilirsiniz. Yöntemleri var youtube da. Ben de yapmadım henüz. Çok ta gerekli değil bence.

Kalemle yazabilirsiniz. Yöntemleri var youtube da. Ben de yapmadım henüz. Çok ta gerekli değil bence.
Aslında olabilir, ben sahnede laptop kullanırken aydınlatma yoktu klavyesinde parlak renkli sticker alıp yapıştırmıştım tuşlara. Mantıklı

Ama hani klavyenin artılarını eksilerini konuşacak olursak benim şahsi kullanımıma göre bu bir eksi.

Fiyat performans olarak 10/10 olduğu için 600 TL'ye göre çok kaliteli bir ürün.

Avrupa'da 50-70 euro fiyatı var. Ve o haliyle yorumları çok iyi. Ben de çok rahat 2000-3000 tl verirdim bu klavyeye. Samsung trio 500 vardı bende, sadece bluetooth özelliği var. O bile 1300 tl. Bu mekanik, + 2.4, + Bluetooth, + kablo, + şarj edilebilir, + rgb, say say bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…