Taha_Erdem Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 576 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #11 Wplayer dedi: Daha siyah minimal bir şeyler mi arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey istiyorum Ajazz AK820 Pro'nunki gibi olsa daha hoşuma gider sarı tonlarınıda beğeniyorum şuandaki kendi kendime boyadım klavyemi akrilik boya ile Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2025-05-16 saat 19.45.15_7aa8ff41.jpg 175,8 KB · Görüntüleme: 24
Wplayer dedi: Daha siyah minimal bir şeyler mi arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey istiyorum Ajazz AK820 Pro'nunki gibi olsa daha hoşuma gider sarı tonlarınıda beğeniyorum şuandaki kendi kendime boyadım klavyemi akrilik boya ile
Wplayer Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 877 Çözümler 10 Yer New York, USA 16 Mayıs 2025 #12 Akko neon sarı serisine bakabilirsiniz hocam güzeldir.
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 4.100 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #13 Wplayer dedi: Anlayamadım hocam. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da! ty.gl Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı be yazmıştım"ne" yapmış
Wplayer dedi: Anlayamadım hocam. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da! ty.gl Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı be yazmıştım"ne" yapmış