ozdeemre Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #21 Synth3x dedi: Hocam ben temu'dan kaçırdım, stokları bitmiş ve gelmeyecek gibi gözüküyor. 1200TL civarı olsa bile alabileceğim yerler neresi? Bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla... EPOMAKER x AULA F75 75% 80 TuÅlar ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir Conta Bluetooth 5.0/2.4G Kablosuz/Kablolu Mekanik Klavye Mac/Win için PBT Klavye TuÅları - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Synth3x dedi: Hocam ben temu'dan kaçırdım, stokları bitmiş ve gelmeyecek gibi gözüküyor. 1200TL civarı olsa bile alabileceğim yerler neresi? Bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla... EPOMAKER x AULA F75 75% 80 TuÅlar ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir Conta Bluetooth 5.0/2.4G Kablosuz/Kablolu Mekanik Klavye Mac/Win için PBT Klavye TuÅları - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #22 ozdeemre dedi: EPOMAKER x AULA F75 75% 80 TuÅlar ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir Conta Bluetooth 5.0/2.4G Kablosuz/Kablolu Mekanik Klavye Mac/Win için PBT Klavye TuÅları - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Aliexpress'den bakmıştım zaten hocam, fiyatından dolayı Türkiye'ye gönderilmiyor bunlar.
ozdeemre dedi: EPOMAKER x AULA F75 75% 80 TuÅlar ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir Conta Bluetooth 5.0/2.4G Kablosuz/Kablolu Mekanik Klavye Mac/Win için PBT Klavye TuÅları - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Aliexpress'den bakmıştım zaten hocam, fiyatından dolayı Türkiye'ye gönderilmiyor bunlar.