1xSpace Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 24 Kasım 2024 #21 JaxMoon dedi: Klavye 2400 TL hocam zaten. Hocam Wraith'e çok güvenmiyorumda farklı sitede var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Onun tek sebebi Türk satıcılardır. Ortalama 1000-1200 TL'ye tedarik ettikleri ürünleri stokçuluk yaparak fahiş fiyattan satmaları sonucu ortaya çıkan bir şey aslında bakarsak.
JaxMoon dedi: Klavye 2400 TL hocam zaten. Hocam Wraith'e çok güvenmiyorumda farklı sitede var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Onun tek sebebi Türk satıcılardır. Ortalama 1000-1200 TL'ye tedarik ettikleri ürünleri stokçuluk yaparak fahiş fiyattan satmaları sonucu ortaya çıkan bir şey aslında bakarsak.
JaxMoon Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #22 Hyperciaa dedi: Ben öyle bir durumda abimin aklına girip onun karttan aldırıyordum . Genişletmek için tıkla... Tek çocuğum
Hyperciaa dedi: Ben öyle bir durumda abimin aklına girip onun karttan aldırıyordum . Genişletmek için tıkla... Tek çocuğum