Bende var siz ölçtünüz mü ne kadar gittiğini? Ben tatmin edici bir uzunlukta kullandım.Arkadaşlar ürün elime geçti de şarjı bayağı hızlı gidiyor gibime geliyor. Ortalama kaç saat kullanılıyor? Cihaza sahip olanlar yazabilir mi?
(RGB'yi tek renk orta şiddette kullanıyorum.)
Işık açık 17 saat, kapalı 200 saat yazıyor Aula'da da. Ben şarja taktım ışıkları kapalı şekilde yaklaşık 4 gündür kullanıyorum, hala fn+b yaptığımda 10 şarj ışığının hepsi yanıyor.Hiç kablosuz modda kullanmadım Aula'yı, ama Darmoshark K8'i kullanmıştım. Onda da 4000 mAh batarya var.
Işık, bataryayı çok fena emiyor. Açıkken 16 saat veriyorsa kapalıyken 200 saat veriyor. Aula'nın kitapçığında da yazıyordu. Tam hatırlayamadım saatleri ama aradaki fark bu kadar büyük.
Işık açık 17 saat, kapalı 200 saat yazıyor Aula'da da. Ben şarja taktım ışıkları kapalı şekilde yaklaşık 4 gündür kullanıyorum, hala fn+b yaptığımda 10 şarj ışığının hepsi yanıyor.
Bende var siz ölçtünüz mü ne kadar gittiğini? Ben tatmin edici bir uzunlukta kullandım.
Hocam vallahi Max 2 2.5 gün gider gibi duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.